Szállítás és fizetés

 

 

Szállítási és fizetési információk
 

 

 

 

Választható fizetési módok
 
Bankkártyás fizetés a
Simplepay biztonságos rendszerében

(kedvezőbb szállítási díj)

Készpénzzel a csomag
átvételekor a futárnál, utánvét

Átutalással bankon keresztül

(kedvezőbb szállítási díj)

   

 

 

 
 
Választható szállítási módok és díjak
 
 • 10.000ft felett a szálltás INGYENES
 • csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek a rendeléskor megadott szállítási címre
 • előre utalás, bankkártyás fizetés és utánvét esetén is választható
 • a feladástól számított 24 órán belül kézhez veheti rendelését

Lehetőség van:

 • előre utalással illetve bankkártyával fizetni. A termék árát és a szállítási költséget ilyenkor szállítás előtt ki kell fizetni a  Protect Fol Webáruház részére, kézbesítéskor a csomag díjmentesen átvehető.
  Előre fizetés esetén 3kg-ig: 1290ft
  Előre fizetés esetén 10kg-ig: 1890ft
 • utánvéttel fizetni. Ebben az esetben a termék árát és a szállítási költséget a csomag kézbesítésekor a futárnak kell átadni.
  Utánvét esetén a készpénz kezelés költsége: +290ft

 

A GLS futárszolgálat a csomagok felvételétől számított 24 órán belül kézbesítik azt a címzettnek, a felvételről és a várható kézbesítésről lehetőség szerint email és/vagy sms üzenetben értesítik a címzettet.

A GLS futárszolgálat a csomag rögzítése után egy értesítést küld Önnek email-ben, ami tartalmazza a feladás információit, beleértve a várható kézbesítést és az esetlegesen fizetendő utánvéti díjat (amennyiben nem előre utalással rendezte a rendelést), valamint a CSOMAGSZÁMOT, amivel a következő linken nyomon tudja követni csomagját.

Csomag nyomon követés:
https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

a GLS futárcég 8:00-17:00 között kézbesíti a csomagot a megadott címre!

 • 10.000ft felett a szálltás INGYENES
 • az ország több pontján létesített csomag átvevő pontokra vagy csomag automatákba való kézbesítés
 • 300 településen több mint 650 GLS CsomagPont várja Önt
 • CSAK előre utalással és bankkártyás fizetéssel is választható UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES
 • a térképen kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső csomagpontot vagy csomag automatát
 • ha napközben dolgozik, nem tudja átvenni, sok csomagpont vagy automata elérhető későbbi órákban is

Lehetőség van:

 • előre utalással illetve bankkártyával fizetni. A termék árát és a szállítási költséget ilyenkor szállítás előtt ki kell fizetni a  Protect Fol Webáruház részére, kézbesítéskor a csomag díjmentesen átvehető.
  Előre fizetés esetén 3kg-ig: 990ft
  Előre fizetés esetén 20kg-ig: 1990ft

A szállítási mód kiválasztása után a térképen kiválaszthatja az Önnek legideálisabb csomagpontot, ahol könnyedén átveheti csomagját.

 • 10.000ft felett a szálltás INGYENES
 • ebben a szállítási formában előre bélyegzett (nem buborékos) borítékban kerülnek feladásra a csomagok
 • csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE választható, sajnos sem mi, sem a Posta nem tudunk garanciát vállalni a csomag  épségéért és az esetleges hollétéért (postaládába bedobható). Ajánljuk inkább a biztonságosabb GLS szállítást
 • csak előre utalásos vagy bankkártyás fizetési mód esetén választható
 • ajánljuk a drágább, de biztonságosabb GLS futárcég által szállított csomagot

A Magyar Posta Zrt.-vel csak és kizárólag olyan termékeket küldünk, amik beleférnek az előre bélyegzett LA/4 méretű, nem buborékos borítékba. Ezek általában kijelző fóliák és üvegfóliák, akkumulátorok, kisebb alkarészek (telefon hangszóró, flex kábel, töltő csatlakozó stb…). Nagyobb értékű és kényes termékeket, mint például kijelzők, érintő üvegek, csak GLS futárszolgálattal küldünk. A webáruház úgy van beállítva, hogy ezt a szállítási módot csak azoknál a termékeknél ajánlja fel, amiket módunkban áll elküldeni a fent említett borítékban.

Szállítási határideje a Postától függően általában kb 1-3 munkanap. (ez az idő csak tájékoztató jellegű, teljes mértékben a postától függ)
 

Ebben a szállítási formában az EGYSZERŰ, ELSŐBBSÉGI LEVÉLKÜLDEMÉNYEKRE sajnos sem mi, sem a Magyar Posta Zrt. nem tud felelősséget vállalni a csomagok épségére valamint a kézbesítés idejére vonatkozóan, így ezt csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE válasszák!

A címzett borítékról a termékkel és a számlával együtt fénykép készül, amit 2 hétig tárolunk. 2 héten belül bármikor a vevő rendelkezésére tudjuk bocsájtani, utána törlésre kerülnek.

 

Tájékoztató az át nem vett utánvétes csomagokhoz

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelése elküldése során jelen, Általános Szerződési Feltételeit elfogadja, és beleegyezik abba, hogy a csomag nem átvétele, és annak megtagadása, Önnek felróható okból, jogsértő magatartás, mellyel fizetési kötelezettsége keletkezik. Tájékoztatjuk, hogy az át nem vett megrendeléssel a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján létrejött, távollévők közötti szerződést megszegi, ami által webáruházunknak kára keletkezik, (oda-vissza szállítás költsége) melynek megtérítése jogos követelésünk. A jogi következmények elkerülése érdekében, kérjük, hogy elállási szándékát a törvényben előírtaknak megfelelően jelezze nekünk!
A megrendelt árú nem átvétele, nem számít a távollévők közötti elállásnak!

A rendelést törölni, a “xy számú rendelését átadtuk a kézbesítő cégnek – Protect Fol Webáruház” tárgyú email érkezéséig van lehetőséged. Ha ezt az emailt elküldtük, az azt jelenti, hogy a csomag, már a kézbesítő futárszolgálatnál van. A csomag visszafordítására ilyenkor már nincs lehetőségünk.

Shopping Cart