Anya 04 bögre 3dl, több színben

A bögrére 2 db általad elküldött fotót nyomtatunk a képen látható módon! A fotókat a “hello@ajandekmekka.hu” email címre várjuk, vagy a fenti modul segítségével tudod feltölteni tömörített fájlként egyben

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Anya

Anya 04 bögre 3dl, több színben

3490 Ft

1db fájlt tudsz feltölteni, ezért a 2db fényképed csak tömörítve tudod betallózni, vagy emialben elküldeni külön

(max file size 128 MB)

Több darabra van szükséged?

Anya 04 ajándékbögre – Az egyedi nyomtatású bögre egy személyre szabott ajándék, amely lehetővé teszi, hogy kifejezd az érzelmeidet vagy üzenetedet valaki számára. A bögre nyomtatása lehetővé teszi, hogy egyedi képeket, szövegeket vagy designokat helyezz el rajta, így minden bögre egyedi és személyre szabott.

Ez a típusú ajándék különösen alkalmas anyáknapjára, nőnapra, születésnapra vagy más különleges alkalomra, hiszen lehetővé teszi, hogy személyessé és emlékezetessé tegye az ajándékot. A 2db egyedi fényképpel nyomtatott bögre különösen nagyszerű lehet, ha a címzettnek sok fontos emléke van, amelyeket szívesen megőrizne az Anya 04 ajándékbögre segítségével.

Az Anya 04 ajándékbögre lehetőséget ad arra, hogy kifejezd az érzelmeidet a képekkel és a szövegekkel, például ha egy üzenettel szeretnéd meglepni az anyukádat, a barátodat, a családtagodat vagy akár a munkatársadat. Emellett hasznos és praktikus ajándék is, amely mindennapokban is jól jöhet.

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Anya

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre