Apa 01 bögre 3dl, több színben

A bögrére 6 db általad elküldött fotót nyomtatunk a képen látható módon! A fotókat a “hello@ajandekmekka.hu” email címre várjuk, vagy a fenti modul segítségével tudod feltölteni tömörített fájlként egyben

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Apa

Apa 01 bögre 3dl, több színben

3490 Ft

1db fájlt tudsz feltölteni, ezért a 6db fényképed csak tömörítve tudod betallózni, vagy emialben elküldeni külön

(max file size 128 MB)

Több darabra van szükséged?

Apa 01 ajándékbögre – Az APA feliratos bögre egy egyedi ajándék lehet minden apuka számára, aki szereti a jó minőségű bögréket. A bögre felületén található a “APA” felirat, így egyértelműen kiemeli, hogy az ajándék egy apának szól.

A bögre minőségi, fehér kerámiából készült, amely garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A bögre méretei ideálisak az édesapák számára, akik szeretnek egy jó bögrényi kávét vagy teát inni reggelente vagy este egyApa 01 ajándékbögre -ből.

Az APA feliratos bögre remek ajándékötlet lehet apák napjára, születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más ünnepi alkalomra. A bögre fotói jól ábrázolják a termék valós méretét és formáját, így a vásárlók könnyen megtudhatják, hogy mit kapnak pontosan.

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Apa

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre