4Gen telefon tok Money Heist – Nagy Pénzrablás 01

Kattints az “EGYEDIT TERVEZEK” gombra és tervezd meg saját telefon tokodat

Tömeg 10 g
Telefonod gyártója

Apple, Huawei, Samsung

Tok Típusa

4Gen Fém betétes, 4Gen Flexi betétes, 4Gen Üvegtok

Tok színe

Fehér, Fekete

Termék típusa

Telefon, tablet

4Gen telefon tok Money Heist – Nagy Pénzrablás 01

3490 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

4Gen Money Heist telefontok

A “Nagy pénzrablás” című Netflix sorozat egy modern krimi-thriller, amely a pénzügyi világ korrupcióját és a kapzsiságát mutatja be. A sorozat egy bűnözői kör körül forog, akik kifinomult rablásokat hajtanak végre a leggazdagabb emberek ellen.

A sorozat nagyszerűen ábrázolja a pénzügyi világ ellentmondásait és a benne rejlő veszélyeket, valamint kiválóan megmutatja, hogy a pénznek milyen hatalma van az emberek felett. Az erős szereplők, a feszült cselekmény és a lebilincselő krimi-thriller kombinációja miatt a sorozat nagyon népszerű a nézők körében.

A Money Heist minták tokokra való nyomtatásának ötlete nagyszerű lehet, ha a sorozat rajongói szeretnének egyedi termékeket kedvenc szereplőikkel, filmjeikkel. 4Gen Money Heist telefontok egy nagyszerű lehetőség, hogy a rajongók megmutassák a támogatásukat a sorozat iránt, és egyedi dizájnt kapjanak telefonjaikra. Professzor, Tokio, Rio, Helsinki, Denver, Nairobi, Berlin és még sokan mások.

 

Rendeld meg 4Gen egyedi telefontok -od saját grafikával! Bármilyen fotót, képet tudsz rá rendelni! Bármilyet! De, ha tetszik az előre elkészített mintával készült 4Gen tok, akkor már akár néhány nap múlva telefod dísze lehet.

Többféle betéttel tudjuk gyártani a tokokat.

Az Üvegtoknál a nyomtatás nem fakul, nem kopik. Ennek van egy nagyon egyszerű magyarázata. A nyomtatás a biztonsági üveglap belső felére kerül. Az üveg mindig a fényes, elegáns felületéről volt ismert, amely feltűnés nélkül, de határozottan védi telefonod. A sérülések elkerülésének és telefon védelmének legjobb módja a megfelelő karcvédelem. A 4Gen üveg telefontok használata esetén sem a vizuális élmény, sem pedig a telefon külső megjelenése nem sérül! A 4Gen tokok előnye, hogy karc és ütés védők. Az üveglapot egy nagyon rugalmas gumi, szilikon rész védi, amely tökéletesen illeszkedik telefonod méretéhez. Teljesen méretpontos.A  telefontokok legújabb generációját képviselő 4Gen edzett üveg tok csúszásmentes szilikon anyaga biztosítja számodra, hogy telefonod nem esik ki kezedből. A 4Gen üvegtok észrevétlenül védi a kamera burkolatát a karcolásoktól, és megakadályozza annak nem kívánt sérülését. A védőtok pereme finoman addig hajlik fel a képernyőre, ameddig a kijelződ fóliája ér. Így teljes védelmet élvez kedvenc műszaki eszközöd. 4Gen Money Heist telefontok

A Fémbetétes tokoknál hasonlóan az üvegtokokhoz egy betét ül bele a zsilikonos tokba, mely szintén szép fényes felületet biztosít élénk, éles színekkel. Előnye az üvegtokkal szemben, hogy nagyobb ütés esetén sem fog megsérülni maga a nyomtatott betétünk, viszont az üvegtok felületének szépségéhez nem fogható semmi.

A Flexibilis betéttel ellátott tokok felülete egy enyhén mattas képet ad vissza a minimalista stílust és a pasztell színeket kedvelőknek. Tökéletes nyomattal rendelkezik, nem kopik, nem sérül.

 

Tömeg 10 g
Telefonod gyártója

Apple, Huawei, Samsung

Tok Típusa

4Gen Fém betétes, 4Gen Flexi betétes, 4Gen Üvegtok

Tok színe

Fehér, Fekete

Termék típusa

Telefon, tablet

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre