Vászonkép (Canva) álló, Buddha 01

Kérheted kerettel és keret nélkül (ha van egy kis kézügyességed, könnyedén csinálhatsz neki otthon is keretet néhány falécből, amire ráfeszíted a vásznat).

Tömeg 300 g
Vászonkép méretek

30cm x 50cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm, 60cm x 90cm, 100cm x 150cm

Vászonkép típus

Keret nélkül, Kerettel

Vászonkép (Canva) álló, Buddha 01

5690 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Buddhás vászonkép, Canva rejtett kerettel vagy keret nélkül, Buddha 01 típusú mintával a Buddhizmus békéjének kedvelőinek. Díszítsd otthonod, szobád, műhelyed kedvenc Buddhás képeiddel. A Canvákat kérheted akár egyedi, saját mintával, fényképpel is. Mi elkészítjük rövid határidővel és házhozszállítjuk. Válassz többféle méretből vagy mintával. Szerezd meg a teljes kollekciót a Buddhás vászonkép -ekből

Buddha, vagyis Sziddhártha Gautama élete és tanításai évezredek óta jelentős hatással vannak az emberek életére és gondolkodására. A Buddha tanításai a buddhizmus alapjai, amely a világ egyik legnagyobb és legelterjedtebb vallása.

A buddhizmus megalapítója, Sziddhártha Gautama, India északi részén, a Himalája lábánál élt a 5. század előtt. A hagyomány szerint élete elején a császári udvarban élt gazdag és kényelmes életet, de 29 éves korában az élet nagy kérdéseire kezdett keresni válaszokat. A hagyomány szerint ekkor hagyta el a császári palotát, hogy megismerje az élet igazi jelentését.

Ezután számos meditációs és aszkézis technikát gyakorolt, míg végül elérte az “első megvilágosodást” alatt a Bodhi fát, vagyis a Bölcsek Fáját. Ezt követően, mint Buddha, élete többi részét a tanítások terjesztésének szentelte, és számos tanítást adott át, amelyek célja a szenvedés megszüntetése és az öröm és béke elérése.

A buddhizmus tanításai középpontjában a Négy Nemes Igazság és a Nyolc Téves Út megszüntetése áll. A Négy Nemes Igazság azt mondja, hogy az élet szenvedés, a szenvedés oka az érzelmi ragaszkodás, a szenvedés megszüntethető, és a szenvedés megszüntetésének útja a Nyolc Téves Út követése. A Nyolc Téves Út a helyes gondolkodás, a helyes célok, a helyes beszéd, a helyes viselkedés, a helyes életmód, a helyes erőfeszítés, a helyes figyelem és a helyes meditáció gyakorlását foglalja magában.

Végül, fontos megjegyezni, hogy a Buddha tanításai a buddhizmuson kívül is nagy hatással vannak a modern nyugati kultúrára. Sok ember inspirálódik a Buddha bölcsességéből, és gyakorolja a meditációt, hogy megtalálja az életükben a belső békét és boldogságot. Buddhás vászonkép

 

Az egyedi nyomtatású vászonképek vagy más néven Canva, egyre népszerűbbek lakberendezési trendek között. Ennek több oka is van. Elsősorban ezek a vászonképek könnyen felszerelhetők, mert nem feltétlenül kell keretbe rakni őket, így kevesebb időt vesz igénybe a felszerelésük. Továbbá a vászonanyag nem kopik olyan könnyen, mint a hagyományos papírképek, így hosszú távon is szépek maradnak Buddha mintás vászonképek
Az egyedi nyomtatású vászonkép – Canva elkészítése során a legjobb minőségű nyomtatókat és anyagokat használjuk, hogy a végeredmény minél élethűbb legyen. A vászonképek elkészítéséhez speciális, UV-stabil festékeket használunk, amelyek ellenállóak a külső hatásokkal szemben, így a kép minél tovább megőrzi eredeti színét és ragyogását.

A vászon anyaga különösen alkalmas a nyomtatásra, mert jól bírja a színek állóképességét és tartósságát. Ezen kívül a vászon rugalmas, így könnyen feszíthető a keretekre, illetve különböző méretekben is készíthető. Vászonkép – Canva

Tömeg 300 g
Vászonkép méretek

30cm x 50cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm, 60cm x 90cm, 100cm x 150cm

Vászonkép típus

Keret nélkül, Kerettel

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre