Fehér egyedi kötény kék szegéllyel

Tömeg 318 g
Méret

70×50 cm

Anyag

Poliészter

Kötény színek

Kék szegéllyel, Pink szegéllyel, Piros szegéllyel, Zöld szegéllyel

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő, Konyha

Fehér egyedi kötény kék szegéllyel

3490 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi fehér kötény kék szegéllyel – Ajándékozz egyedi, különleges, humoros konyhai kötényt a főzés szerelmeseinek. Az egyedi fényképpel, szöveggel ellátott konyhai kötény tökéletes ajándék nőknek és férfiaknak egyaránt. A kötény elengedhetetlen kelléke a családi grillezésnek, sütésnek, bográcsozásnak. Ezért dobd fel Te is szeretteid, barátaid megjelenését egyedi fényképes köténnyel. Az egyedi ajándék kötény megrendelése gyors és egyszerű. Töltsd fel a kiválasztott fotódat és szöveged, Tevy a kabala tevénk pedig a gepárd gyorsaságával elkészíti kötényed. Hatalmas örömben lesz részed Neked is, és akit megajándékoztál, neki is fülig fog érni a szája a boldogságtól!

Az Egyedi fehér kötény kék szegéllyel olyan kötény, amelyet egyéni feliratokkal, képekkel, fényképekkel és idézetekkel lehet egyedi módon megjeleníteni. A kötények piros, világoskék, pink és zöld szegélyekkel kaphatóak, így lehetőség van a személyes ízlésnek megfelelő színválasztásra. Az egyedi nyomtatás lehetővé teszi a kötény sajátos stílusának megjelenítését és emlékezetessé tételét, például egy családi eseményen, egy baráti összejövetelen vagy akár egy szakmai eseményen. A fehér kötény színes szegéllye a kötény egyszerű alapjának kontrasztját adja, így az egyedi nyomtatás még jobban kiemelkedik. A kötény kiváló minőségű anyagból készül, kényelmes a viselésre és tartós is, így tökéletes választásnak bizonyul a különböző alkalmakra.

Szeretnénk bemutatni neked az egyedi nyomtatású vagy logózott, világoskék szegéllyel ellátott fehér, vékony kötényünket! Ha keresel egy praktikus és stílusos megoldást, hogy megvédd ruháidat a konyhai tevékenységek során, akkor ez a kötény ideális választás lehet számodra.

A kötény anyaga magas minőségű, tartós és kényelmes viseletet biztosít. A vékony kialakításnak köszönhetően szabadon mozoghatsz, így még kényelmesebbé teszi a munkát.

A kötény szegélye világoskék színű, ami egy kis pluszt ad a köténynek. Azonkívül az egyedi nyomtatású vagy logózott rész az, amivel személyessé teheted ezt a kötényt. Bármit is szeretnél a kötényre nyomtatni, mi gondoskodunk róla, hogy a lehető legmagasabb minőségben készüljön el.

Ha egy olyan kötényre van szükséged, ami kényelmes és egyedi, akkor ez a fehér, vékony kötény a világoskék szegéllyel a legjobb választás. Rendeld meg még ma és tedd még személyesebbé a konyhai élményeidet!

Tömeg 318 g
Méret

70×50 cm

Anyag

Poliészter

Kötény színek

Kék szegéllyel, Pink szegéllyel, Piros szegéllyel, Zöld szegéllyel

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő, Konyha

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre