Egyedi fényképes A4 irattartó (23*30,9 cm)

Méret

23×30,9 cm

Anyag

Fa, fém irat leszorító csat

Nyomtatási terület

Teljes felület

Termék típusa

Iroda, számítógép

Egyedi fényképes A4 irattartó (23*30,9 cm)

3990 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes A4-es irattartó – Az egyedi nyomtatású fényképes csipeszes A4-es méretű irat- vagy jegyzettartó ideális munkaeszköz lehet, hogy a munka még szórakoztatóbb és inspirálóbb legyen. Az irattartó tartós és praktikus, valamint lehetőséget ad bármilyen fénykép, felirat, logó, emlék, vicces, romantikus vagy bármilyen más témájú grafika nyomtatására.

Az irat- vagy jegyzettartó anyaga minőségi, strapabíró és könnyen tisztítható. Az A4-es méret lehetővé teszi, hogy számos fontos dokumentumot vagy jegyzetet tartsunk benne, és a csipesz lehetővé teszi az egyszerű és hatékony rendezést.

Az egyedi fényképes vagy személyre szabott feliratos grafika lehetővé teszi, hogy valóban egyedi és emlékezetes irat- vagy jegyzettartót használj. Az egyedi tervezés lehetőséget ad arra, hogy a munkahelyi környezetet személyesebbé, kellemesebbé és inspirálóbbá tegyük.

Az irat- vagy jegyzettartó személyre szabása nagyon egyszerű és gyors folyamat, hiszen csak ki kell választanod a Te általad kedvelt mintát, majd elküldeni nekünk. A nyomtatási folyamat precíz, így a grafika élénk és éles marad az irattartó hosszú élettartama során.

Ez az irat- vagy jegyzettartó ajándéknak is kiváló választás lehet, legyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, vagy akár egy munkahelyi évfordulóról. Az egyedi fényképes vagy személyre szabott feliratos grafika lehetővé teszi, hogy valóban személyes és emlékezetes ajándékot adj egy Egyedi fényképes A4-es irattartó formájában.

Az irat- vagy jegyzettartó stílusa és témája szabadon megválasztható, így akár romantikus, vicces, sportos, zenés, vagy akár hobbikhoz kapcsolódó grafikával is díszíthető. A nyomtatási lehetőségek széles skáláját kínáljuk, hogy a Te elképzeléseidet valóra tudjuk váltani.

Összefoglalva, az egyedi nyomtatású fényképes csipeszes A4-es méretű irat- vagy jegyzettartó praktikus, strapabíró és inspiráló munkaeszköz lehet a mindennapjaidban.

 

Az egyedi fényképes felírótábla hasznos ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Akár munkába, iskolába nagyon praktikus a felső részén leszorító csipesszel ellátott irattartó. A fényképet vagy grafikát a tábla teljes méretére tudjuk nyomtatni, így fotód, elképzelésed mindig szeretteid, barátaid szeme előtt lesz, amikor az irattartót a kezükben tartják. Az ajándékmekka webáruházban kapható ajándéktárgyak minőségben, funkcionalitásban és a stabilitásban egyszerűen verhetetlenek. Olyan kiváló a felírótáblánk, hogy már alig várod, hogy megérkezzen. Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben a rendelkezésedre áll.

Méret

23×30,9 cm

Anyag

Fa, fém irat leszorító csat

Nyomtatási terület

Teljes felület

Termék típusa

Iroda, számítógép

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre