Egyedi fényképes egérpad 3mm (215*178 mm)

Tömeg 86 g
Egérpad vastagsága

3 mm

Anyag

Gumi

Egérpad vastagsága

3mm

Egyedi fényképes egérpad 3mm (215*178 mm)

1890 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes egérpad – Akár munkához, videojátékhoz vagy tanuláshoz a számítógép életünk része lett. Dobd fel íróasztalod egy igazán romantikus vagy családi fényképpel ellátott egyedi egérpaddal. Az egéralátét örök emlék marad, mivel a rajta található fénykép nem kopik, nem fakul. Tevy a kabala tevénk szívesen segít az egyedi grafika megtervezésében, de bármilyen kérdésben is szívesen áll rendelkezésetekre!

Ez az egyedi nyomtatású vagy logózott puha egérpad a tökéletes választás minden olyan számítógépes felhasználó számára, aki szeretné egyénivé és személyessé tenni az asztali munkakörnyezetét. A puha anyag, amelyből a pad készült, kényelmes tapintású, és biztosítja, hogy az egér kényelmesen mozoghasson rajta.

A puha egérpad méretei 215mm x 178mm, és 3mm vastagságú, így elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elférj az egérrel, de nem foglal sok helyet az asztalon. A kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja, hogy az egérpad tartós és könnyen tisztítható legyen.

Az egyedi nyomtatás lehetővé teszi, hogy saját logót, képet vagy szöveget helyezz el az egérpadon, így akár egy cég logóját is elhelyezhetsz rajta, hogy egyértelműen felismerhető legyen. Az egérpadon a nyomtatás minősége magas, így az élénk és tartós színek sokáig megmaradnak ezen az Egyedi fényképes egérpad -on

Ez az egyedi nyomtatású vagy logózott puha egérpad kiváló ajándék lehet céges partnereknek, dolgozóknak vagy akár barátoknak és családtagoknak is. Az egérpad egyedi kialakítása garantálja, hogy a megajándékozottak nagyra fogják értékelni és használni fogják azt. Az egérpad praktikus ajándék, amelyet mindig használni fognak, és emlékezteti őket a cégünkre vagy az ajándékozóra.

Ha szeretnéd személyessé tenni az asztali munkakörnyezetet, és egy egyedi és hasznos ajándékot szeretnél adni, akkor az egyedi nyomtatású vagy logózott puha egérpad a tökéletes választás.

Tömeg 86 g
Egérpad vastagsága

3 mm

Anyag

Gumi

Egérpad vastagsága

3mm

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre