Egyedi fényképes egérpad 5mm (215*178 mm)

Vastagság

5 mm

Anyag

Szivacs

Egérpad vastagsága

5mm

Egyedi fényképes egérpad 5mm (215*178 mm)

1990 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes egérpad 5mm – Akár munkához, videojátékhoz vagy tanuláshoz a számítógép életünk része lett. Dobd fel íróasztalod egy igazán romantikus vagy családi fényképpel ellátott egyedi egérpaddal. Az egéralátét örök emlék marad, mivel a rajta található fénykép nem kopik, nem fakul. Tevy a kabala tevénk szívesen segít az egyedi grafika megtervezésében, de bármilyen kérdésben is szívesen áll rendelkezésetekre!

Ez az egyedi nyomtatású vagy logózott puha egérpad a számítógépes felhasználók számára készült, akik szeretnék az asztali munkakörnyezetüket személyesebbé és funkcionálisabbá tenni. Az egérpad kiváló minőségű, puha anyagból készült, amelynek köszönhetően az egér gördülékenyen mozoghat, és a kezed is kényelmesen pihenhet rajta.

Az egérpad méretei 215mm x 178mm, és 5mm vastagságú, amely elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elférj az egérrel, és még elég vékony ahhoz, hogy könnyen hordozható legyen. Az egérpad alja különleges anyaggal van ellátva, amely biztosítja, hogy a pad jól tapadjon a felülethez, és ne csúszkáljon el használat közben.

Az egyedi nyomtatás lehetővé teszi, hogy személyessé tedd az egérpadot, és logót, képet vagy szöveget helyezz el rajta. A nyomtatás minősége kiemelkedő, és az élénk színek hosszú időn keresztül megmaradnak, így az Egyedi fényképes egérpad 5mm mindig újnak tűnik.

Az egyedi nyomtatású vagy logózott puha egérpadok kiváló ajándékok lehetnek barátoknak, családtagoknak vagy üzleti partnereknek is. Az egyedi ajándékok mindig emlékezetesek, és az egérpad hasznos ajándék, amelyet mindenki szívesen fogad. Az egyedi ajándékok olyan lehetőségeket nyújtanak, amelyekkel kifejezheted az egyedi stílust és a személyiséget.

Ha szeretnéd a számítógépes munkakörnyezeted személyesebbé tenni, és hasznos ajándékot keresel, akkor az egyedi nyomtatású vagy logózott puha egérpad a tökéletes választás számodra.

 

Reméljük segítettünk a döntésben 🙂

Vastagság

5 mm

Anyag

Szivacs

Egérpad vastagsága

5mm

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre