Egyedi fényképes bögre 3dl, fehér

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Nyomtatási terület

19×9 cm

Bögre nyomtatás

Egyoldalas középre, Egyoldalas balos, Egyoldalas jobbos, Teljes

Termék típusa

Bögre, pohár

Bögre típusa

Fehér bögre

Egyedi fényképes bögre 3dl, fehér

1990 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Az egyedi nyomtatású fehér bögrék a legújabb trendek egyik legszemélyesebb formája. Ezen termékek segítségével a vásárlók kifejezhetik a saját stílusukat és ízlésüket, valamint egy egyedi ajándékot adhatnak barátaiknak vagy családtagjaiknak. Az egyedi fényképes fehér bögre remek választás ha meg szeretnénk lepni szeretteinket.

A webáruházunkban a legmagasabb minőségű fehér bögrék állnak rendelkezésre, amelyeket a legmodernebb nyomtatási technológiákkal látnak el egyedi nyomtatással. A vásárlók szöveget, fényképet, vagy bármilyen más grafikát adhatnak meg a bögréjükre, hogy tökéletesen tükrözzék a saját stílusukat és ízlésüket.

A webáruházunk garantálja a termékek minőségét és a nyomtatás pontosságát, valamint biztosítja a könnyen kezelhető felhasználói felületet és a biztonságos fizetési lehetőségeket. A rendelések gyorsan és pontosan kerülnek szállításra, így a vásárlók hamar megtapasztalhatják az egyedi bögréjük örömét.

Összefoglalva, az egyedi nyomtatású fehér bögrék a legjobb megoldás a személyes stílust kifejezni vágyó vásárlók számára. Az egyedi nyomtatás lehetőségeinek korlátai nincsenek, így biztosak lehetünk benne, hogy minden vásárló megtalálja a neki tetsző bögrét. Az egyedi bögre egy tökéletes ajándék lehet barátoknak, családtagoknak, vagy akár önmagunknak.

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Nyomtatási terület

19×9 cm

Bögre nyomtatás

Egyoldalas középre, Egyoldalas balos, Egyoldalas jobbos, Teljes

Termék típusa

Bögre, pohár

Bögre típusa

Fehér bögre

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre