Egyedi fényképes fém könyvjelzőlap

Anyag

Fém

Nyomtatható fémlap mérete

12,6×32 cm

Termék típusa

Otthon, lakás

Egyedi fényképes fém könyvjelzőlap

590 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes fém könyvjelző – Az egyedi fényképes vagy feliratos fém könyvjelző az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezd saját stílusodat és ízlésedet. Az alumínium anyagból készült könyvjelzőt a Te általad választott kép, szöveg, kedvenc szerződ, idézet, céges logó stb. alapján készítjük el.

A könyvjelzők könnyűek és tartósak, így hosszú élettartammal bírnak. Az alumínium anyag ellenáll a kopásnak és a karcolásnak, így a könyvjelződ mindig úgy fog kinézni, mintha épp most készült volna el.

Az egyedi fényképes vagy feliratos fém könyvjelzőt bármilyen alkalomra ajándékozhatod, vagy saját magadnak is beszerezheted. Egy ilyen könyvjelző nem csak praktikus, hanem egyben stílusos is, így bármilyen könyvvel jól mutat. Az alumínium anyag lehetővé teszi az egyszerű vagy bonyolultabb grafikák, fényképek, vagy szövegek nyomtatását is.

Összefoglalva, az egyedi fényképes vagy feliratos fém könyvjelző egy tartós és egyedi ajándék lehet bárkinek, vagy egy személyes stílusos kiegészítő a saját könyveidhez. Az alumínium anyag lehetővé teszi a széleskörű testreszabási lehetőségeket, hogy az Egyedi fényképes fém könyvjelző igazán sajátos legyen.

A fém könyvjelző ideális ajándék minden könyvrajongó számára. Aki szeret olvasni, az elég gyakran megtapasztalta már, hogy mikor becsukta a könyvet, és legközelebb újra kinyitja, akkor csak azzal tölt néhány percet, hogy keresi azt a helyet, ahol abbahagyta az olvasást. Az egyedi fényképpel ellátott könyvjelző ebben nyújt segítséget, mindamellett, hogy mindig ott vagyunk szeretteinkkel, még akkor is, ha könyvet vagy magazint olvasnak. A könyvjelző ezért éppoly egyszerű, mint amennyire praktikus ajándéktárgy. Olyan nagyszerűek fém könyvjelzőink, hogy már most alig várod, hogy magadnak is rendelve, pontosan tudd hol hagytad abba az olvasást. Milyen színűt választanál? Lásd el Te is ajándék könyvjelződ fotóddal, családi fényképpel. Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben a rendelkezésedre áll.

Anyag

Fém

Nyomtatható fémlap mérete

12,6×32 cm

Termék típusa

Otthon, lakás

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre