Egyedi fényképes flitteres fehér párna

Tömeg 100 g
Méret

38×38 cm

Anyag

Poliészter

Termék típusa

Párna

Párna típusa

Flitteres fehér

Egyedi fényképes flitteres fehér párna

4490 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes flitteres párna -val szeretnéd meglepni kedvesed, szerelmed, családtagjaid? Ez egy igazán egyedi ajándék! Ne feledd, egyedi fényképet és egyedi szöveget is kérhetsz flitteres ajándék párnádhoz! Kérünk, hogy add meg Tevynek, kabala tevénknek, hogy milyen szöveget kérsz a párnára, és tölts fel vagy küld el számunkra hozzá a képet. A flitteres párna előnye, hogy a párna egyik felén található az egyedi fotó, a másik pedig egyszínű. A flitterek oldalra mozgatásával tudod eltüntetni vagy láthatóvá tenni a flitteres oldalon lévő képet. 

Az egyedi fényképes flitteres párna egy különleges és személyes ajándék, amelyet bárki számára adhat. A flittereknek köszönhetően a párna extra érdekességet ad, amelyek simogatva látszik a nyomtatás. Az egyedi nyomtatások lehetnek feliratok, képek, fényképek vagy idézetek, amelyeknek a kiválasztásában csak a fantázia szab határt.

A szögletes forma modern és stílusos megjelenést ad a párnának, miközben a flitterek hozzáadják a különlegességet és a szórakoztató részt. Az egyedi nyomtatásos, flitterezett párna lehet személyes ajándék barátoknak, családtagoknak vagy párjának, vagy ajándék a munkatársaknak, kollégáknak.

Az egyedi nyomtatásos, flitterezett szögletes párna tökéletes választás azok számára, akik egy kreatív, szórakoztató és egyedi ajándékot keresnek, amelyet a címzett szívesen használni fog. A flitterezett felületnek köszönhetően a párna még különlegesebbé válik, miközben az egyedi nyomtatások a személyességet és a kreativitást hangsúlyozzák.

Tömeg 100 g
Méret

38×38 cm

Anyag

Poliészter

Termék típusa

Párna

Párna típusa

Flitteres fehér

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre