Egyedi fényképes üveg falióra (30 cm)

Az óraszerkezet Quartz és 1.5 V-os AA elemmel működik. Az elem nem tartozék.

Anyag

Üveg

Forma

Kerek

Nyomtatási felület

teljes felület, 30 cm

Az óra felülete

Érdes

Egyedi fényképes üveg falióra (30 cm)

5790 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes kör alakú üveg falióra – Az egyedi nyomtatású faliórák nagyszerű ajándéktárgyak és emléktárgyak, melyek személyes üzenetekkel, fényképekkel, idézetekkel vagy akár a saját cégünk logójával készíthetők. Azonban nem minden óra készül azonos minőségű anyagokból, és nem minden órára lehet olyan kreatív és személyes tervezést készíteni, mint amilyet az edzett üvegből készült, kör alakú, 30cm átmérőjű egyedi nyomtatású faliórák esetében lehet.

Ezek az órák kiváló minőségű és tartós edzett üvegből készülnek, amelyek kiváló nyomtatási minőséget biztosítanak. Az egyedi nyomtatási lehetőség pedig lehetővé teszi, hogy a vásárlók különböző képeket, szövegeket, idézeteket vagy akár a saját cégük logóját is felhelyezhessék az órára.

A kör alakú és modern megjelenésű óra stílusos kiegészítője lehet a bármely lakásnak vagy irodának. Az egyedi nyomtatási lehetőség lehetővé teszi, hogy az óra tökéletesen passzoljon a helyiség stílusához, és hogy kiemelje azokat az üzeneteket vagy képeket, amelyeket a vásárlók meg szeretnének osztani.

Ezek az órák kiváló ajándéktárgyak lehetnek, amelyeket a barátok, családtagok vagy kollégák számára adhatunk ajándékba személyes üzenettel vagy kedvenc fényképükkel. Emellett a cégek is használhatják őket promóciós eszközként, hogy a logójukat, szlogenjüket vagy termékeik képeit jelenítsék meg rajtuk, és emlékezetessé tegyék őket a vevőik számára.

Összességében az egyedi nyomtatású faliórák kiváló minőségű és tartós ajándéktárgyak és promóciós eszközök, melyeket személyre szabhatunk a vásárlók igényeinek megfelelően. Az edzett üvegből készült kör alakú kialakításukkal pedig modern és elegáns megjelenést kölcsönözhetünk az órának.

 

Az idő az egyik legértékesebb tulajdonság, amivel rendelkezünk. Sokszor szoktuk mondani, hogy az időnket nem vesztegethetjük felesleges dolgokra, ezért az egyedi tervezésű fényképes üveg falióra ez egyik legfantasztikusabb ajándék amit ajándékba adhatunk. Hiszen az órán lévő fényképnek köszönhetően bármikor kedvesünkkel, családunkkal, barátainkkal lehetünk, mert tekintetük újra és újra az órára téved. Ezzel a tökéletes ajándéktárggyal megmutathatod nekik, hogy ők milyen sokat jelentenek Neked. A rendkívüli ajándék faliórával mindig emlékezni fognak rád szeretteid!
Az Ajándékmekka webáruház speciális nyomtatási eljárásának köszönhetően az óra üveg felülete az elképzelésednek megfelelően alakítható. Ne felejtsd, minőségben és funkcionalitásban egyszerűen verhetetlen ajánlatunk. Olyan nagyszerűek üveg falióránk, hogy már biztosan türelmetlenül várod érkezését. Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben a rendelkezésedre áll.

Anyag

Üveg

Forma

Kerek

Nyomtatási felület

teljes felület, 30 cm

Az óra felülete

Érdes

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre