Egyedi fényképes ajándék plüss jegesmedve (33cm)

Tömeg 270 g
Nyomtatási terület

9×13 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Egyedi fényképes ajándék plüss jegesmedve (33cm)

5390 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes Plüss Jegesmaci – Amikor a kedvesed, gyermeked megleped ezzel az elbűvölő, bársonyos puhaságú plüss jegesmedvével, biztos lehetsz benne, hogy hatalmas lesz a boldogság. Örök emlék lesz bárki is kapja. A plüss jegesmedvén található pólóra pedig kérhetsz bármilyen feliratot, válassz romantikusat, szerelmeset vagy vicceset. Kérésednek megfelelően szívesen teszünk a pólóra fényképet, grafikát is. Ez az ajándék plüss jegesmedve mindenki szívét megdobogtatja. Bármilyen kérdésben, vagy ha segítségre van szükséged, szívesen állunk rendelkezésedre!

Az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüss jegesmaci egy nagyszerű ajándék lehet bármelyik kisgyermeknek vagy felnőttnek, aki szereti a hóesést és a téli sportokat. Ez a plüss jegesmaci 33 cm magas, és puha, minőségi plüss anyagból készült.

A póló, amit a jegesmaci visel, egyedi tervezésű, és egy szép, saját grafikát tartalmaz. A nyomtatás minősége nagyon magas, így biztos lehetsz benne, hogy a póló élénk és tartós színei sokáig megmaradnak.

Az egyedi nyomtatásnak köszönhetően a pólóra akár saját képet, szöveget vagy logót is fel lehet tenni, így lehetővé válik a személyre szabás, hogy még egyedibbé tegye az ajándékot.

Ez a plüss jegesmaci és a hozzá tartozó egyedi nyomtatású póló tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy akár csak úgy, hogy meglepjük szeretteinket egy kis meglepetéssel. A maci és a póló egyaránt mosható és tartós, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig örömét leli majd a személyre szabott ajándékban.

Ha szeretnéd, hogy szeretteid télen is melegen érezzék magukat, akkor a plüss jegesmaci és az egyedi nyomtatású póló a tökéletes ajándék lehet. A játék és az egyedi póló egyaránt örömet okoz majd, és egy emlékezetes ajándék lesz az év bármelyik ünnepére.

Tömeg 270 g
Nyomtatási terület

9×13 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre