Egyedi fényképes ajándék plüss kutyus (35 cm)

Tömeg 330 g
Magasság

35 cm

Nyomtatási terület

12×9.5 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Egyedi fényképes ajándék plüss kutyus (35 cm)

5390 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes plüss kutyus – Ki tudna ellenállni ennek a fantasztikus plüss kutyának?! Hűséges gyöngyszemeivel és pihe-puha bundájával azonnal meghódít minden szívet. Biztos lehetsz benne, hogy hatalmas lesz a boldogság. Ajándékozz örök emléket az egyedi felirattal rendelkező plüss kutyussal. A plüss kutyán található pólóra bármilyen feliratot kérhetsz, válassz romantikusat, szerelmeset vagy vicceset. Kérésednek megfelelően szívesen teszünk a pólóra fényképet, grafikát is. Tevy, a kabala tevénk bármilyen kérdésben szívesen segít, vagy ha segítségre van szükséged, szívesen áll rendelkezésedre!

Az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüss kutyus egy tökéletes ajándék lehet bármelyik kisgyermeknek vagy felnőttnek, aki szereti az aranyos és puha plüssállatokat. Ez a plüsskutyus 35 cm magas, és minőségi plüss anyagból készült, amely puha és kellemes tapintású.

A póló, amit a plüss kutyus visel, egyedi tervezésű, és lehetőséget nyújt arra, hogy egyedi képet, szöveget vagy logót helyezzünk el rajta. A nyomtatás minősége nagyon magas, így biztos lehet benne, hogy a póló élénk és tartós színei sokáig megmaradnak.

Az egyedi nyomtatás lehetővé teszi, hogy a póló stílusa teljesen személyre szabható legyen, hogy a kutyus még egyedibbé és különlegesebbé váljon ez az Egyedi fényképes plüss kutyus

Ez a plüsskutyus és a hozzá tartozó egyedi nyomtatású póló tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy akár csak úgy, hogy meglepjük szeretteinket egy kis meglepetéssel. A kutyus és a póló egyaránt mosható és tartós, így biztos lehetsz benne, hogy mindenki sokáig örömét leli majd a személyre szabott ajándékban.

Ha szeretnél olyan ajándékot adni, amely biztosan mosolyt csal majd az ajándékozott arcára, akkor az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüss kutyus a tökéletes választás. Ez az ajándék nem csak személyre szabott, hanem kifejezetten aranyos és szerethető is. A kicsik imádni fogják, és a felnőtteknek is garantáltan mosolyt csal majd az arcára.

Tömeg 330 g
Magasság

35 cm

Nyomtatási terület

12×9.5 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre