Egyedi fényképes plüss majom (35cm)

Tömeg 260 g
Nyomtatási terület

10×6 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Egyedi fényképes plüss majom (35cm)

5390 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes plüss majom – Ki tudna ellenállni ennek az elragadó plüss majomnak?! Kicsit bohókás megjelenésével és pihe-puha bundájával azonnal meghódít minden szívet. Biztos lehetsz benne, hogy bárkinek is ajándékozod, hatalmas örömben lesz része. Ajándékozz örök emléket az egyedi felirattal rendelkező plüss majommal. A majmocskán található pólóra bármilyen feliratot kérhetsz, válassz romantikusat, szerelmeset vagy vicceset. Kérésednek megfelelően szívesen teszünk a pólóra fényképet, grafikát is. Tevy, a kabala tevénk bármilyen kérdésben szívesen segít, vagy ha segítségre van szükséged, szívesen áll rendelkezésedre!

Az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüss majmunk egy aranyos és egyedi ajándék lehet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A plüss majom mérete 35cm-ben kapható, így tökéletesen megfelel a belső térben való elhelyezésre vagy akár a gyermeked ágyára is.

Az egyedi fényképes plüss majom puha és kellemes tapintású anyagból készült, így kényelmes a használata és hosszú évekig örömöt okozhat a tulajdonosának. A majomra öltöztetett póló egyedi nyomtatásával pedig még személyesebb és különlegesebb ajándékká varázsolhatod a plüss állatot.

A pólóra bármilyen képet, szöveget vagy grafikát fel lehet nyomtatni, így a lehetőségek szinte végtelenek. A plüss majomra nyomtatott kép vagy szöveg akár egy vicces üzenet, egy szeretett kedvenc mesehős vagy akár a tulajdonos neve is lehet, ami garantáltan mosolyt csal majd az arcára.

Az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüss majomunk nem csak egy különleges ajándék lehet szeretteidnek, hanem akár saját otthonod dekorációjának is része lehet. A plüss majom aranyos kis arca és a pólóra nyomtatott egyedi minta garantáltan örömet fog okozni mindenkinek, aki látja.

Ha egy aranyos és személyre szabott ajándékot keresel, vagy csak szeretnéd feldobni a saját otthonodat, akkor az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüss majomunk a tökéletes választás lehet.

Tömeg 260 g
Nyomtatási terület

10×6 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre