Egyedi fényképes ajándék plüssmaci, Ginger (30 cm)

Tömeg 200 g
Magasság

30 cm

Nyomtatási terület

12×11 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Egyedi fényképes ajándék plüssmaci, Ginger (30 cm)

5390 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes Plüssmaci – Amikor a kedvesednek, gyermekednek átadod ezt a nagyon aranyos, bársonyos puhaságú plüss macit, biztos lehetsz benne, hogy hatalmas lesz a boldogság. Örök emlék lesz bárki is kapja. A plüss macin található pólóra pedig kérhetsz bármilyen feliratot, válassz romantikusat vagy vicceset. Ez az ajándék plüss maci mindenki szívét meg fogja dobogtatni. Bármilyen kérdésben, vagy ha segítségre van szükséged, szívesen állunk rendelkezésedre!

Az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüssmaci egy tökéletes ajándék lehet bármelyik kisgyermeknek vagy felnőttnek. Ez a plüssmaci 30 cm magas, és puha, minőségi plüss anyagból készült.

A póló, amit a maci visel, egyedi tervezésű, és lehetőséget nyújt arra, hogy egyedi képet, szöveget vagy logót helyezzünk el rajta. A nyomtatás minősége nagyon magas, így biztos lehet benne, hogy a póló élénk és tartós színei sokáig megmaradnak.

Az egyedi nyomtatás lehetővé teszi, hogy a póló stílusa teljesen személyre szabható legyen, hogy a maci még egyedibbé és különlegesebbé váljon ez az Egyedi fényképes Plüssmaci

Ez a plüssmaci és a hozzá tartozó egyedi nyomtatású póló tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy akár csak úgy, hogy meglepjük szeretteinket egy kis meglepetéssel. A maci és a póló egyaránt mosható és tartós, így biztos lehetsz benne, hogy az ajándékozott sokáig örömét leli majd a személyre szabott ajándékban.

Ha szeretnél olyan ajándékot adni, amely biztosan mosolyt csal majd az ajándékozott arcára, akkor az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüssmaci a tökéletes választás. Ez az ajándék nem csak személyre szabott, hanem kifejezetten aranyos és szerethető is.

Tömeg 200 g
Magasság

30 cm

Nyomtatási terület

12×11 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre