Fehér szatén párna (38x38cm)

Tömeg 220 g
Méret

38×38 cm

Anyag

Szatén

Termék típusa

Párna

Párna típusa

Fehér szatén

Fehér szatén párna (38x38cm)

3490 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes szatén párna -val szeretnéd meglepni kedvesed, szerelmed, családtagod? Ez egy igazán egyedi ajándék! Ne feledd, egyedi fényképet és egyedi szöveget is kérhetsz a szatén  ajándék párnádhoz! Ne feledd, a szatén párna mindig kedveseddel lesz, mikor álomra hajtja fejét. Kérünk, hogy add meg Tevynek, kabala tevénknek, hogy milyen szöveget képet, fotót kérsz a párnára. A szatén párna tökéletes ajándék Valentin-napra, születésnapra, névnapra, de házassági évfordulóra is. 

Az egyedi fényképes szatén párna egy kreatív és egyedi ajándék, amelyet bárki számára adhat. A fehér párna alapja ad egy tiszta és elegáns hátteret, amelyre az egyedi nyomtatásokat helyezheti. Ezenkívül a szögletes forma modern és stílusos megjelenést ad a párnának.

Az egyedi nyomtatások lehetnek feliratok, képek, fényképek vagy idézetek, amelyeknek a kiválasztásában csak a fantázia szab határt. Az egyedi nyomtatásos párna lehet személyes ajándék barátoknak, családtagoknak vagy pároknak, vagy ajándék a munkatársaknak, kollégáknak.

Az egyedi nyomtatásos szögletes párna kiváló választás azok számára, akik egy egyedi, személyes és kreatív ajándékot keresnek, amelynek örömet szerezhetnek a címzettnek. A fehér szögletes párna tökéletes hátteret nyújt az egyedi nyomtatásoknak, amelyeknek köszönhetően a párna még különlegesebbé válik.

Tömeg 220 g
Méret

38×38 cm

Anyag

Szatén

Termék típusa

Párna

Párna típusa

Fehér szatén

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre