Egyedi fényképes szív alakú papír puzzle 63 db-os (19,7*24,5 cm)

Tömeg 500 g
Méret

19,7×24,5 cm

Anyag

Papír

Termék típusa

Puzzle, játék

Egyedi fényképes szív alakú papír puzzle 63 db-os (19,7*24,5 cm)

3490 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Az Egyedi fényképes szív puzzle 64db egy fantasztikus lehetőséget kínál személyre szabott ajándék készítésére, vagy éppen saját magunk szórakoztatására. A szív formájú alakja és 19,7cm * 24,5cm-es méret lehetővé teszi, hogy könnyen elférjen bármilyen asztalon, és a 64 darabból álló puzzle remek kihívást jelent minden korosztály számára.

A kemény papírból készült puzzle, amely biztosítja a tartósságot és a könnyű kezelést. Az egyedi nyomtatás lehetősége végtelen lehetőséget kínál arra, hogy kifejezd kreativitásodat és a puzzle-t az ízlésednek megfelelően személyre szabottan. Az egyedi nyomtatás segítségével bármilyen képet, logót, feliratot vagy szöveget nyomtathatsz rá, így személyre szabhatod az, vagy éppen a saját érdeklődési körödnek megfelelő témával díszített.

Az egyedi nyomtatású puzzle tökéletes választás lehet ajándékba, személyre szóló meglepetésként barátoknak, családtagoknak, vagy üzleti partnereknek. A kiválasztott képpel vagy szöveggel biztosan örömet okozol, hiszen személyre szabott, egyedi ajándékot adhatsz át. süt a puzzle nagyszerű kikapcsolódást jelenthet számra és családtagjaid számára, akár egy nyaralás során, vagy egy hosszú téli estén.

A Gyerekeknek is remek játék lehet az egyedi nyomtatású puzzle. Az egyedi minta vagy szöveg választási lehetőséget ad arra, hogy gyermeked kedvenc meséjét, játékát, vagy éppen a család képét nyomtasd rá, így különleges és személyre szabott játékot ajándékozhatsz neki.

Az egyedi nyomtatású puzzle könnyen összeállítható és szétszedhető, így többször is felhasználható. Ha keresel egy kreatív és személyre szabott ajándékot, vagy egy kikapcsolódást nyújtó szórakoztató játékot, akkor az Egyedi fényképes szív puzzle 64db tökéletes választás lehet számodra.

 

Az egyedi szív alakú, 63 darabos puzzle több, mint egyszerű ajándéktárgy, tökéletes játék családi időtöltéshez, mikor kicsik és nagyon együtt rakják ki az egyedi fényképes kirakót!  Nem tudsz dönteni a kirakó motívumáról? Vagy olyan történetet szeretnél elmesélni egy kép segítségével, amelyet nem lehet csak egy fotóval illusztrálni. Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben a rendelkezésedre áll. Minőségben, funkcionalitásban és a stabilitásban egyszerűen verhetetlen ajánlatunk. Olyan nagyszerűek puzzle-nk, hogy már alig várod, hogy kirakd őket.

Ne feledd, csak a megfelelő képi világgal válik a kirakó tökéletes ajándékká. Az Ajándékmekka webáruházban kapható puzzle-ék nagy odafigyeléssel készülnek, hogy minden kirakó könnyen, ámde határozottan kerüljön a helyére. 

Tömeg 500 g
Méret

19,7×24,5 cm

Anyag

Papír

Termék típusa

Puzzle, játék

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre