Egyedi fényképes üveg téglalap alakú hűtőmágnes (7*5 cm)

Méret

7×5 cm

Anyag

Üveg

Forma

Téglalap

Nyomtatható felület

7×5 cm

Termék típusa

Konyha

Egyedi fényképes üveg téglalap alakú hűtőmágnes (7*5 cm)

1590 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes szögletes üveg hűtőmágnes – Ha egy olyan emléket vagy ajándékot keresel, amely személyes, egyedi és hasznos, akkor a hűtőmágnesek nyomtatása a tökéletes választás lehet. Az egyedi nyomtatott hűtőmágnesek lehetővé teszik, hogy bármi is legyen az üzeneted – legyen az egy kedves emlék, egy vicces idézet, vagy akár a vállalkozásod logója -, minden alkalommal látható legyen, amikor az emberek hűtőszekrényüket nyitják.

Az általunk kínált hűtőmágnesek kiváló minőségűek, edzett üvegből észülnek, így könnyen illeszkednek bármilyen hűtőszekrény felületére. A szögletes, 7cm x 5cm méretű hűtőmágnesek tökéletes méretet biztosítanak arra, hogy a kép, szöveg vagy logó nagyobb méretben jelenjen meg, így az könnyen olvasható vagy jól látható marad.

Az edzett üveg lehetővé teszi a hűtőmágnesek könnyű és kényelmes felhelyezését a hűtőszekrény ajtajára, miközben a szögletes forma egyszerű és modern megjelenést kölcsönöz a terméknek.

Ezek a hűtőmágnesek kiváló ajándéktárgyak lehetnek, amelyeket a barátok, családtagok vagy kollégák számára adhatunk ajándékba személyes üzenettel vagy kedvenc fényképükkel. Emellett a cégek is használhatják őket promóciós eszközként, hogy a logójukat, szlogenjüket vagy termékeik képeit jelenítsék meg rajtuk, és emlékezetessé tegyék őket a vevőik számára.

Összességében az egyedi fényképes szögletes üveg hűtőmágnes -ek kiváló minőségű és tartós ajándéktárgyak és promóciós eszközök, melyeket személyre szabhatunk a vásárlók igényeinek megfelelően.

Az üvegből készült téglalap alakú hűtőmágnes dekoratív és hasznos ajándék. Sokan nem is gondolják, hogy ez a különleges ajándéktárgy egy okos és szórakoztató meglepetés, amit a mindennapjaink során gyakran használunk. A téglalap alakú hűtőmágnes méretének és modern alapanyagának (üveg) köszönhetően kiváló dekorációs lehetőségeket rejt magában. Szeretteink fényképe minden nap ránk mosolyog hűtőnk ajtajáról, ami felbecsülhetetlen boldogsággal tölti meg napjainkat. Az Ajándékmekka webáruház kedves ügyfélszolgálattal, gyors szállítással vár Téged is, hogy születésnapi, névnapi, Valentin-napi ajándék ötleted pontosan úgy készüljön el, ahogy azt Te megálmodtad. Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben a rendelkezésedre áll.

Méret

7×5 cm

Anyag

Üveg

Forma

Téglalap

Nyomtatható felület

7×5 cm

Termék típusa

Konyha

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre