Egyedi fényképes ajándék Teddy maci (22 cm)

Tömeg 200 g
Nyomtatási terület

7×10 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Egyedi fényképes ajándék Teddy maci (22 cm)

5390 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes Teddy Maci – Amikor a kedvesednek, gyermekednek átadod ezt a nagyon aranyos, bársonyos puhaságú plüss macit, biztos lehetsz benne, hogy hatalmas lesz a boldogság. Örök emlék lesz bárki is kapja. A Teddy macin található pólóra pedig kérhetsz bármilyen feliratot, válassz romantikusat vagy vicceset. Ez az ajándék plüss maci mindenki szívét meg fogja dobogtatni. Bármilyen kérdésben, vagy ha segítségre van szükséged, szívesen állunk rendelkezésedre!

Az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüss Teddy Maci egy aranyos és stílusos ajándék lehet bármelyik kisgyermeknek vagy felnőttnek. Ez a plüssmaci 22 cm magas, és puha, minőségi plüss anyagból készült.

A póló, amit a Teddy Maci visel, egyedi tervezésű, és lehetőséget nyújt arra, hogy egyedi képet, szöveget vagy logót helyezzünk el rajta. A nyomtatás minősége nagyon magas, így biztos lehetsz benne, hogy a póló élénk és tartós színei sokáig megmaradnak.

Az egyedi nyomtatás lehetővé teszi, hogy a póló stílusa teljesen személyre szabható legyen, hogy a maci még egyedibbé és különlegesebbé váljon ez az Egyedi fényképes Teddy Maci

Ez a plüssmaci és a hozzá tartozó egyedi nyomtatású póló tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy akár csak úgy, hogy meglepjük szeretteinket egy kis meglepetéssel. A maci és a póló egyaránt mosható és tartós, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig örömét leli majd a személyre szabott ajándékban.

Ha szeretnél olyan ajándékot adni, amely biztosan mosolyt csal majd az ajándékozott arcára, akkor az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett Teddy Maci a tökéletes választás. Ez az ajándék nem csak személyre szabott, hanem kifejezetten aranyos és szerethető is. A kicsik imádni fogják, és a felnőtteknek is garantáltan mosolyt csal majd az arcára.

Tömeg 200 g
Nyomtatási terület

7×10 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre