Egyedi fényképes ajándék plüss Teddy maci (25cm)

Tömeg 200 g
Nyomtatási terület

8×11 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Egyedi fényképes ajándék plüss Teddy maci (25cm)

5390 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes Teddy Maci – Amikor a kedvesednek, gyermekednek átadod ezt a nagyon aranyos, bársonyos puhaságú plüss macit, biztos lehetsz benne, hogy hatalmas lesz a boldogság. Örök emlék lesz bárki is kapja. A plüss macin található pólóra pedig kérhetsz bármilyen feliratot, válassz romantikusat vagy vicceset. Ez az ajándék plüss maci mindenki szívét meg fogja dobogtatni. Bármilyen kérdésben, vagy ha segítségre van szükséged, szívesen állunk rendelkezésedre!

Az egyedi nyomtatású pólóba öltöztetett plüss Teddy maci tökéletes ajándék lehet bármelyik kisgyermeknek vagy felnőttnek. Egyedi tervezésének köszönhetően a maci egyedivé válik és még különlegesebb ajándékká válik.

Ez a plüss Teddy maci 25 cm magas és puha, plüss anyagból készült. A póló, amit visel, egyedi tervezésű és nyomtatott grafikát tartalmaz. A nyomtatás minősége nagyon magas, így biztos lehetsz benne, hogy a póló élénk és tartós színei sokáig megmaradnak.

A pólóra akár saját képet, szöveget vagy logót is fel lehet tenni, így lehetővé válik a személyre szabás, hogy még egyedibbé tedd az egyedi fényképes Teddy Maci -d

Ez a plüss maci és a hozzá tartozó egyedi nyomtatású póló tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy akár csak úgy, hogy meglepjük szeretteinket egy kis meglepetéssel. A maci és a póló egyaránt mosható és tartós, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig örömöd leled majd a személyre szabott ajándékban.

Tömeg 200 g
Nyomtatási terület

8×11 cm

Póló anyaga

100% poliészter-plüss

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre