Egyedi fényképes hajlékony szögletes hűtőmágnes (9,5*9,5 cm)

Súly

22 g

Méret

9,5×9,5 cm

Anyag

Mágnes fólia

Vastagság

1,5 mm

Termék típusa

Konyha

Egyedi fényképes hajlékony szögletes hűtőmágnes (9,5*9,5 cm)

990 Ft

Raktár Csak 1 maradt készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi fényképes téglalap hűtőmágnes – Ha egy olyan emléket vagy ajándékot keresel, amely személyes, egyedi és hasznos, akkor a hűtőmágnesek nyomtatása a tökéletes választás lehet. Az egyedi nyomtatott hűtőmágnesek lehetővé teszik, hogy bármi is legyen az üzeneted – legyen az egy kedves emlék, egy vicces idézet, vagy akár a vállalkozásod logója -, minden alkalommal látható legyen, amikor az emberek hűtőszekrényüket nyitják.

Az általunk kínált hűtőmágnesek kiváló minőségűek, hajlékonyak és puha anyagból készülnek, így könnyen illeszkednek bármilyen hűtőszekrény felületére. A szögletes, 9,5cm x 9,5cm méretű hűtőmágnesek tökéletes méretet biztosítanak arra, hogy a kép, szöveg vagy logó nagyobb méretben jelenjen meg, így az könnyen olvasható vagy jól látható marad.

A puha és hajlékony anyag lehetővé teszi a hűtőmágnesek könnyű és kényelmes felhelyezését a hűtőszekrény ajtajára, miközben a szögletes forma egyszerű és modern megjelenést kölcsönöz a terméknek.

Ezek a hűtőmágnesek kiváló ajándéktárgyak lehetnek, amelyeket a barátok, családtagok vagy kollégák számára adhatunk ajándékba személyes üzenettel vagy kedvenc fényképükkel. Emellett a cégek is használhatják őket promóciós eszközként, hogy a logójukat, szlogenjüket vagy termékeik képeit jelenítsék meg rajtuk, és emlékezetessé tegyék őket a vevőik számára.

Összességében az egyedi fényképes téglalap hűtőmágnes -ek kiváló minőségű és tartós ajándéktárgyak és promóciós eszközök, melyeket személyre szabhatunk a vásárlók igényeinek megfelelően.

Az egyedi fényképes hűtőmágnes dekoratív és hasznos ajándék. Sokan nem is gondolják, hogy ez a különleges ajándéktárgy egy okos és szórakoztató meglepetés, amit a mindennapjaink során gyakran használunk. A szögletes és hajlékony hűtőmágnes méretének és modern alapanyagának köszönhetően kiváló dekorációs lehetőségeket rejt magában. Szeretteink fényképe minden nap ránk mosolyog hűtőnk ajtajáról, ami felbecsülhetetlen boldogsággal tölti meg napjainkat. Az Ajándékmekka webáruház kedves ügyfélszolgálattal, gyors szállítással vár Téged is, hogy születésnapi, névnapi, Valentin-napi ajándék ötleted pontosan úgy készüljön el, ahogy azt Te megálmodtad.

Súly

22 g

Méret

9,5×9,5 cm

Anyag

Mágnes fólia

Vastagság

1,5 mm

Termék típusa

Konyha

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre