Egyedi fényképes hotelpapucs

Tömeg 80 g
Anyag

Frottír

Szín

Fehér

Nyomtatási terület

Pánt külső része, talp belső része

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő

Egyedi fényképes hotelpapucs

2990 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi hotelpapucs

Az egyedi fényképpel, grafikával ellátott hotel papucsok lehetőséget adnak szeretteidnek, hogy beltéri tartózkodásuk alatt is mindig Veled legyenek. A szállodai papucsokat gyakran magánjellegű ajándékként viszik haza, akár kellemes funkcionalitása miatt, vagy a kellemes utazás emlékeként. Az Ajándékmekka webáruházban kapható személyre szabott vendégpapucsok rendeltetése olyan sokoldalú, mint maga a cipő. Ezeket a kényelmes egyedi fotóval ellátott beltéri papucsokat a wellnessben, gyógyfürdőben, szépségszalonokban, az egészségügyben is szívesen fogod viselni. Abszolút szemet gyönyörködtető egyedi lábbeli. Minőségben, funkcionalitásban és a kényelemben egyszerűen verhetetlen ajánlatunk. Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben a rendelkezésedre áll.

A fehér egyedi hotelpapucs a kényelem és a stílus egysége. Ideális választás azok számára, akik a kényelmet keresik, miközben figyelnek a megjelenésükre is. A fehér hotelpapucsok tökéletesek a szállodákban, wellness központokban és otthoni kényelmi zónákban való használatra. Az egyedi nyomtatás lehet kép, felirat, név, vagy bármi más, amit a vásárlóink szeretnének. Az egyedi nyomtatás révén a fehér hotelpapucsok még inkább az egyénre szabhatóak és egyediek.

Azok számára, akik a kényelmet és az egyediséget keresik, a fehér hotelpapucsok nyomtatott változata tökéletes választás. A fehér hotelpapucsok nyomtatott változata tehát a kényelem és az egyediség tökéletes kombinációját nyújtja. Rendeljen most az oldalunkról, és élvezze a fehér hotelpapucsok stílusát és kényelmét!

Tömeg 80 g
Anyag

Frottír

Szín

Fehér

Nyomtatási terület

Pánt külső része, talp belső része

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre