Egyedi fényképes hotelpapucs

Tömeg 80 g
Anyag

Frottír

Szín

Fehér

Nyomtatási terület

Pánt külső része, talp belső része

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő

Egyedi fényképes hotelpapucs

2990 Ft

Raktár Csak 1 maradt készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi hotelpapucs

Az egyedi fényképpel, grafikával ellátott hotel papucsok lehetőséget adnak szeretteidnek, hogy beltéri tartózkodásuk alatt is mindig Veled legyenek. A szállodai papucsokat gyakran magánjellegű ajándékként viszik haza, akár kellemes funkcionalitása miatt, vagy a kellemes utazás emlékeként. Az Ajándékmekka webáruházban kapható személyre szabott vendégpapucsok rendeltetése olyan sokoldalú, mint maga a cipő. Ezeket a kényelmes egyedi fotóval ellátott beltéri papucsokat a wellnessben, gyógyfürdőben, szépségszalonokban, az egészségügyben is szívesen fogod viselni. Abszolút szemet gyönyörködtető egyedi lábbeli. Minőségben, funkcionalitásban és a kényelemben egyszerűen verhetetlen ajánlatunk. Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben a rendelkezésedre áll.

A fehér egyedi hotelpapucs a kényelem és a stílus egysége. Ideális választás azok számára, akik a kényelmet keresik, miközben figyelnek a megjelenésükre is. A fehér hotelpapucsok tökéletesek a szállodákban, wellness központokban és otthoni kényelmi zónákban való használatra. Az egyedi nyomtatás lehet kép, felirat, név, vagy bármi más, amit a vásárlóink szeretnének. Az egyedi nyomtatás révén a fehér hotelpapucsok még inkább az egyénre szabhatóak és egyediek.

Azok számára, akik a kényelmet és az egyediséget keresik, a fehér hotelpapucsok nyomtatott változata tökéletes választás. A fehér hotelpapucsok nyomtatott változata tehát a kényelem és az egyediség tökéletes kombinációját nyújtja. Rendeljen most az oldalunkról, és élvezze a fehér hotelpapucsok stílusát és kényelmét!

Tömeg 80 g
Anyag

Frottír

Szín

Fehér

Nyomtatási terület

Pánt külső része, talp belső része

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre