Egyedi fényképes 3 méteres automata kutya póráz

Tömeg 200 g
A kör átmérőja

6,7 cm

Nyomtatás

Mindkét oldalán kör alakban

Egyedi fényképes 3 méteres automata kutya póráz

6790 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi képes póráz – Imádjuk az állatokat, ezért is Tevy a kreatív és nagy teherbírású teve a kabala állatunk! Sokunk tart otthon kutyát, kutyákat. Nálatok is a kutyasétáltatás a napi rutin egyik része. Tedd különlegessé automata kutyapórázod, ha gondolod helyezd el rajta kutyusod fotóját, címét. Előnye, a szépségén túl, hogy ha esetleg elveszted, könnyen vissza tudják juttatni Hozzád. Amellett pedig brutálisan jól néz ki. Ha esetleg több kutyusod van, akkor minden négylábúdnak meglesz a saját póráza. Saját magad is megszerkesztheted egyedi kutyapórázod, töltsd fel a szerkesztőbe a fotót, egyedi szöveget és Tevy gepárd gyorsasággal postázza is Neked egyedi pórázod. 

Az egyedi nyomtatású automatikus kutyapórázunkkal egyedi és személyre szabott kiegészítőt kaphatsz kedvenced számára. A póráz hossza könnyedén állítható, így biztosítva a kényelmes sétáltatást kis- és nagyobb méretű kutyáknak egyaránt.

A pórázra nyomtatni kívánt fényképet, szöveget, idézetet vagy feliratot egyszerűen feltöltheted és megtervezheted a saját egyedi képes póráz -od

Az automatikus funkcióval rendelkező póráz lehetővé teszi a könnyed és biztonságos sétáltatást, miközben lehetőséget ad a kutyádnak arra, hogy felfedezhesse a környezetét. A póráz gombjának egyszerű megnyomásával a póráz hossza szabályozható, így azonnal reagálhatsz, ha a kutya elkezdene elszabadulni vagy olyan helyre kíváncsi, ahová jobb, ha nem megy.

Ha egyedi, személyre szabott kiegészítőt szeretnél kedvenced számára, akkor ez az egyedi nyomtatású automatikus kutyapóráz biztosan megfelelő választás lesz számodra és kedvenced számára egyaránt.

Tömeg 200 g
A kör átmérőja

6,7 cm

Nyomtatás

Mindkét oldalán kör alakban

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre