Egyedi fényképes szögletes kő képkeret

Tömeg 650 g
Méretek 12,7 × 17,8 × 12 cm
Anyag

Forma

Szögletes

Egyedi fényképes szögletes kő képkeret

4890 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi kő képkeret – Különleges ajándékkal szeretnéd meglepni családtagjaidat, amely megörökített egy örömteli pillanatot. Ne feledd, ajándékozni öröm, ezért a kőből készült képkeret a tökéletes ajándék. Az egyedi, fényképes szögletes kép Anyák napjára, Születésnapra, Névnapra, Karácsonyra  kiváló meglepetés. A felhasznált kövek eredeti színükben és formájukban kerülnek felhasználásra. Amennyiben a szerkesztésben, tervezésben segítségre van szükséged, keresd Tevy-t, a kabala tevénket, aki mindenben áll rendelkezésedre. Keress minket bátran elképzeléseddel és szívesen elkészítjük egyedi ajándékod!

Az egyedi nyomtatású kőből készült kitámasztható képkeretünkkel valóra válthatod az álmaidat, és egyedi, személyre szabott dekorációt adhatsz otthonodnak. A kőből készült keret kitámasztható, így bárhová helyezheted a lakásban, és gyönyörűen mutat a nappaliban, hálószobában, vagy akár az irodában is.

Az egyedi kő képkeret -re nyomtatni kívánt képet, szöveget, idézetet vagy feliratot egyszerűen feltöltheted a rendszerünkbe, mi pedig gondoskodunk róla, hogy az egyedi minta pontosan úgy jelenjen meg a kő kereten, ahogy azt elképzelted. Az egyedi nyomtatású képkeret minőségi kivitelezése és tartóssága garantált, így hosszú évekig dísze lehet otthonodnak fakulás és kopásmentesen.

A kitámasztható kőből készült képkeretünk modern és elegáns megjelenésével tökéletes választás lehet ajándéknak is. A kő kereten kívül a rendelés során lehetőséged van teljes mértékben testre szabni a dekorációt az otthonod stílusához és a személyes ízlésedhez.

Ha egyedi, személyre szabott dekorációt szeretnél otthonodnak, akkor ez az egyedi nyomtatású kőből készült kitámasztható képkeret garantáltan felkelti majd a vendégeid figyelmét. A minőségi kivitelezés és a modern megjelenés mellett a képkeret tartóssága is garantált, így hosszú évekig örömöt okoz majd otthonodban.

Tömeg 650 g
Méretek 12,7 × 17,8 × 12 cm
Anyag

Forma

Szögletes

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre