Egyedi fényképes műbőr kulcstartó, kör

Tömeg 20 g
Méretek 8,5 × 5,2 × 0,3 cm
Anyag

Műbőr

Nyomtatási terület

Teljes felület 5,2cm * 5,2cm, egyoldalas nyomtatás

Szín

Nyomtatható oldal: fehér
Hátoldal: fekete

Termék típusa

Kulcstartó

Egyedi fényképes műbőr kulcstartó, kör

2490 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Ez az egyedi kör alakú műbőr kulcstartó egyedi és személyre szabott megoldás lehet bármilyen cég vagy szervezet számára. A kulcstartó egyik oldala fekete, a másik fehér színű, és az ökológiai bőr anyagának köszönhetően környezetbarát megoldás.

A kulcstartó felületén az Ön által kiválasztott kép, felirat vagy logó jelenik meg, amely lehetőséget ad arra, hogy a kulcstartó személyre szabott ajándék vagy reklámajándék legyen. A kép minősége kiváló, így akár egy személyes fényképet is kinyomtathat erre a egyedi kör alakú műbőr kulcstartó -ra

A kulcstartó hasznos és praktikus kiegészítő lehet mindennapi életünkben, hiszen az összes kulcsot egy helyen tarthatjuk vele, így nem kell keresgélnünk a kulcsok után a táskánkban vagy zsebünkben. Emellett a kulcstartó nagysága miatt könnyen elfér akár a zsebben vagy a táskában.

Összességében, az egyedi fényképes, feliratos, logós, céges emblémás kulcstartó remek választás lehet céges ajándéknak vagy reklámajándéknak is, hiszen a kulcstartó használata során folyamatosan reklámozza az Ön cégét vagy szervezetét.

 

Kulcstartód mindig kéznél van. Válassz stílusos, egyedi műbőrből készült kulcstartót, amely tükrözi egyéniséged! Otthonod, irodád vagy autód kulcsaihoz, viselj műbőrből készült elegáns kulcstartót, amelyet az ajándékmekka.hu webáruház egyedivé varázsol. Mindenki tudni fogja, hogy az a Te kulcstartód. Rendeld meg egyedi kulcstartódat egyedi felirattal, egyedi külsővel, hogy egyből megtaláld a kulcsaid táskádban vagy zsebedben! Milyen színűt választanál? Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben áll rendelkezésedre.

Tömeg 20 g
Méretek 8,5 × 5,2 × 0,3 cm
Anyag

Műbőr

Nyomtatási terület

Teljes felület 5,2cm * 5,2cm, egyoldalas nyomtatás

Szín

Nyomtatható oldal: fehér
Hátoldal: fekete

Termék típusa

Kulcstartó

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre