Baba előke kék szegéllyel

Vicces, cuki, különleges grafikával ellátott babaelőkéket szeretnél? Ha egyedi baba előkében szeretnéd gyermeked napjait szebbé tenni, az is megoldható. Tervezd meg
egyedi babaelőkédet és mi másnap szállítjuk. Tevy kabala tevénk mindenben segít Neked.
Kattints az “EGYEDIT TERVEZEK” gombra és tervezd meg a kedvenc pólódat.
Tömeg 10 g
Méretek 20 × 31 × 0,5 cm
Anyag

Neoprén

Baba előke színe

Kék szegéllyel

Termék típusa

Baba-Mama, Egyéb ruházat, kiegészítő

Baba előke kék szegéllyel

2690 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi mintás baba előke egy tökéletes ajándék akár saját, akár barátaink, családunk gyermekei számára. Neoprén anyaga könnyedén felszívja a pépes ételmaradékot vagy a folyadékot, míg kék színű pereme kiemeli a rajta lévő mintát, mellyel tökéletesen megörökíthetjük gyermekünk kedvenc meséit, vicces vagy emlékezetes szövegekkel, feliratokkal díszíthetjük.

A babák étkezése hatalmas kihívás minden szülő számára. Hiszen a csöppségek etetése nagy ramazurival jár.

Étel darabokat találunk ilyenkor mindenhol amerre a szem ellát. Az etetőszéken, a baba ruháin, rajtunk és az asztalon. Előzd meg a napi többszöri átöltöztetést, mosást, használj baba előkét.
Az ajándékmekka webáruházban vicces, különleges grafikával ellátott babaelőkéket találsz, de amennyiben egyedi baba előkében szeretnéd gyermeked napjait szebbé tenni, ez is megoldható. Tervezd meg
egyedi babaelőkédet és mi másnap szállítjuk. Tevy kabala tevénk mindenben segít Neked ebben.
Kék neoprén baba előke gyerekeknek, fehér nyomtatási területtel és kék szegéllyel.
A speciális anyagnak köszönhetően az előke jobban ellenáll a szennyeződéseknek és a víznek. Könnyen mosható és puha tapintású.

A patentok lehetővé teszik a zseb kialakítását, amelyben etetés közben tárolhatsz praktikus dolgokat, illetve megakadályozza az étel szétszóródását, ha csemeténk úgy gondolja, jobb helyen van a zsebben, mint a szájában 🙂

Az egyedi képpel, grafikával vagy felirattal ellátott baba előkék nagyszerű lehetőséget biztosítanak a szülőknek és nagyszülőknek, hogy megörökítsék az édes gyermekük vagy unokájuk különlegességét. A baba előkék olyan ajándékok, amelyek személyesek és emlékezetesek, és megteremtik az érzelmi kötődést a kisbaba és az ajándékozó között. Tehát az Egyedi mintás baba előke tökéletes választás.

A képek, grafikák vagy feliratok lehetnek a baba neve, születési dátuma, fényképe, vagy bármilyen más, a babát jellemző részlet. A kreativitás szinte végtelen, amikor az egyedi baba előkék készítéséről van szó, így minden szülő és nagyszülő könnyedén megtalálhatja a számára legmegfelelőbb dizájnt.

Végül, az egyedi baba előkék nagyszerű ajándékötletek lehetnek a születésnapokra, keresztelőkre, vagy bármilyen más családi eseményre. Olyan ajándék, amelyet a család minden tagja szívesen használni fog, és amely értékes emléket jelent az élet egyik legfontosabb pillanatáról.

Tömeg 10 g
Méretek 20 × 31 × 0,5 cm
Anyag

Neoprén

Baba előke színe

Kék szegéllyel

Termék típusa

Baba-Mama, Egyéb ruházat, kiegészítő

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre