Egyedi fényképes esernyő (98 cm)

Kérjük a rendelés véglegesítésekor írdd meg, ha több körcikkre szeretnél nyomtatni
Esernyő átmérője

98 cm

Anyag

Poliészter

Nyomtatási terület

Az összes cikk aljára, felfelé kb 30cm hosszan, + esernyő tok

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő

Egyedi fényképes esernyő (98 cm)

3990 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi mintás esernyő – Az egyedi nyomtatású összecsukható kompakt esernyők kiváló megoldást jelentenek az esős időkben. Ezek az esernyők nagyon kényelmesek és könnyen hordozhatóak, így ideálisak azok számára, akik gyakran utaznak, vagy azoknak, akik szeretnék stílusosan átvészelni a zivataros napokat.

Az egyedi nyomtatású esernyők számos mintával nyomtathatók, amelyek lehetővé teszik, hogy kifejezd az egyéniségét és a stílusodat. Egyedi szövegekkel, képekkel, logókkal és idézetekkel is elláthatjuk őket, így a megrendelő szabadon alakíthatja a saját elképzeléseinek megfelelően.

Az esernyők könnyűsúlyú anyagból készülnek, általában alumínium, üvegszál vagy szénrost. Az esernyők anyaga általában vízálló, és a legtöbb esetben UV-sugarakat is kiszűr, így a napos időben is használhatóak. Az összecsukható esernyők kompakt méretűek és könnyen elférnek egy táskában vagy zsebben, így bármikor kéznél lehetnek.

Az egyedi nyomtatású esernyőknek sokféle alkalmazási lehetősége van, mint például az üzleti ajándékok, személyes ajándékok, vagy akár gyerekeknek rajzfilmfigurákkal ellátott esernyők is készülnek, amelyek színes és játékos megjelenést biztosítanak a kicsiknek.

Az Egyedi mintás esernyő -k praktikusak és egyediek, amelyekkel a felhasználók stílusukat és egyéniségüket fejezhetik ki az esős időben. Az esernyők magas minőségi szabványoknak felelnek meg, és a legtöbb esetben vízállóak, így a felhasználók szárazon és kényelmesen tarthatják magukat az esős napokon. Ha egyedi és stílusos esernyőt szeretnél, akkor keresd az ilyen esernyőket kínáló vállalkozásokat, és találd meg a számodra legmegfelelőbb darabot.

 

Tedd vidámabbá a szürke esős napokat egy igazán eredeti esernyővel! Az esernyők szinte minden időjárási körülmény között védenek minket a nap, az eső, és a szél ellen. Az esernyők közkedvelt ajándéktárgyak, mert nagy nyomtatható felületettel rendelkeznek, és a mindennapi életben is nagyon hasznosak. Annak érdekében, hogy az egyedi esernyőd sokáig használatban maradjon, válassz esernyőt a www.ajandekmekka.hu webáruház kínálatából. Minőségben, funkcionalitásban és a stabilitásban egyszerűen verhetetlen ajánlatunk. Olyan nagyszerűek esernyőink, hogy már most várod az esőben való sétát. Milyen színűt választanál? Kérdésed van, vagy megakadtál ajándéktárgyad szerkesztésében keresd Tevyt, kabala tevénket, aki mindenben a rendelkezésedre áll.

Esernyő átmérője

98 cm

Anyag

Poliészter

Nyomtatási terület

Az összes cikk aljára, felfelé kb 30cm hosszan, + esernyő tok

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre