Egyedi fényképes kerek poháralátét, puha (10 cm)

Méret

10×10 cm, 5mm vastag

Anyag

Gumi

Vastagság

3 mm

Súly

20 g

Termék típusa

Bögre, pohár, Konyha

Egyedi fényképes kerek poháralátét, puha (10 cm)

890 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi puha fényképes kerek poháralátétHa valami igazán egyedi és személyre szabott ajándékot szeretnél, akkor a saját mintáddal, képeddel vagy feliratoddal ellátott poháralátét az, amit keresel! Ezek a poháralátétek kerek formájuknak köszönhetően könnyen elhelyezhetők bármilyen asztalon vagy padlón, és védelmet nyújtanak az értékes bútorok számára.

A gumis, puha anyagból készült poháralátét nagyszerű ajándék lehet bármilyen alkalomra, és nem csak azért, mert személyre szabhatóak, hanem azért is, mert rendkívül tartósak és könnyen tisztíthatóak. A poháralátét átmérője 10cm, így kényelmesen elfér rajta a legtöbb csésze és pohár.

A saját logód vagy feliratod nyomtatása garantálja, hogy minden alkalommal eszedbe jut majd az a személy vagy esemény, aki vagy amelynek ajándékoztad ezt az egyedi poháralátétet. Különösen ajánlott a kávézók, éttermek és bárok számára, akik a saját logójukat szeretnék látni a vendégek előtt, vagy személyre szabott ajándékként szeretnének valami igazán különlegeset adni a vendégeiknek.

Összefoglalva, ha egy igazán egyedi és személyre szabott ajándékot keresel, vagy saját céges logóddal szeretnél megjelenni a vendéglátóiparban, akkor a legjobb választás lehet az Egyedi puha fényképes kerek poháralátét -ek

A modern otthonok lelke a konyha, azon belül is az étkezőasztal. Ott zajlanak az izgalmas beszélgetések, bensőséges családi ebédek és vacsorák. Tedd még meghittebbé ezeket a pillanatokat egyedi poháralátétekkel. Készíts családi fotóval és szöveggel ellátott különleges szögletes poháralátétet. Ajándéknak is tökéletes a szögletes poháralátét, mert hasznos és mindig mosolyt csalsz vele szeretteid arcára. Prémium minőségben, fényes vagy matt kivitelben bármely fényképet és szöveget elhelyezünk az alátéten. Amennyiben bármilyen kérdésben segítségedre lehetünk, keresd Tevyt a kabala tevénket, segít a szerkesztésben, Veled együtt ötlettel, hogy az elképzelt ajándéktárgy gyorsan elkészüljön. Ne feledd, az egyedi poháralátét mellé rendelj különleges poharat vagy bögrét is!

Méret

10×10 cm, 5mm vastag

Anyag

Gumi

Vastagság

3 mm

Súly

20 g

Termék típusa

Bögre, pohár, Konyha

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre