Egyedi fényképes törölköző nyomtatható bordűrrel

Súly

500 g

Anyag

Pamut

Nyomtatható méret

47,5cm x 9 cm
67,5cm x 9cm

Törölközö méret

50*100cm, 70*140cm

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő, Otthon, lakás

Egyedi fényképes törölköző nyomtatható bordűrrel

4990 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi törölköző – Ha egyedi, személyre szabott ajándékot keresel, ami garantáltan mosolyt csal az arcokra, akkor az egyedi nyomtatású fényképes törölköző egy tökéletes választás lehet. Egy ilyen törölköző lehet egy emlék az utazásokról, a baráti társaságról vagy éppen a családi ünnepekről.

Az egyedi törölköző nem csak praktikus ajándék, de lehetőséget ad a kreativitásod kibontakoztatására is. A törölközőn felvihetsz bármilyen fényképet, feliratot, logót vagy vicces/romantikus üzenetet, ami fontos számodra vagy a megajándékozottnak.

Az egyedi nyomtatású törölközők nem csak személyre szabott ajándék, de otthoni használatra is kiválóak lehetnek. A törölközők kiváló minőségű pamutanyagból készülnek, ami biztosítja a magas nedvszívó képességet, így azok tökéletesen alkalmasak a mindennapi használatra is.

Fontos megjegyezni, hogy nem a teljes felületre nyomtatunk, hanem az egyik végében lévő keskeny bordürcsíkra.

Összefoglalva, az egyedi nyomtatású fényképes törölközők remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy kifejezd egyedi stílusodat és emlékeidet egy praktikus és tartós termék formájában. Ajándékozd meg magadat vagy szeretteidet egy ilyen törölközővel, és élvezd az egyedi és személyes érintést, amit adhat.

 

Egy eredeti, ámde közben hasznos ajándékot keresel házavató ünnepségre születésnapra vagy házassági évfordulóra? Válaszd a fényképpel ellátott egyedi és különleges törölközőt. A törölköző önmagában is egy hasznos ajándék, amelyet még különlegesebbé tehetsz egy romantikus üzenettel, kedvesed, szeretteid nevével vagy egy fotó hozzáadásával. Az ilyen személyes törülköző szuper ajándék, de mindennapi használatra, kirándulásra is tökéletesen alkalmas. A fotóval ellátott törölközők különböző színekben kaphatók. A kiváló minőségű, szuper puha pamut törölköző mosógépben mosható. A fotóval ellátott törölköző mellé válassz egyedi felirattal ellátott papucsot is! Óriási lesz az öröm!

Súly

500 g

Anyag

Pamut

Nyomtatható méret

47,5cm x 9 cm
67,5cm x 9cm

Törölközö méret

50*100cm, 70*140cm

Termék típusa

Egyéb ruházat, kiegészítő, Otthon, lakás

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre