Egyedi fényképes szögletes üveg vágódeszka

Tömeg 550 g
Méret

20×28,5 cm

Anyag

Üveg

Forma

Téglalap alakú

Termék típusa

Konyha

Egyedi fényképes szögletes üveg vágódeszka

5990 Ft

Elfogyott

Több darabra van szükséged?

Egyedi üveg vágódeszka

Dobd fel szeretteid, barátaid konyháját egyedi fényképpel ellátott üveg vágódeszkával. Ez olyan menő, hogy a sütni való magától felugrik a deszkára, mert ilyen dizájn terméken egy örök élmény a kényeztetés, hiszen amikor finom fűszerekkel bedörzsölöd a csirkemellét, olyan élményben lesz része, hogy sose felejti el. Természetesen ezzel nem csak a szemedet, hanem az ízlelőbimbóidat is kényeztesd, Tehát az üveg vágódeszkával duplán jól jársz! Az üvegből készült, stílusos egyedi fotóval ellátott vágódeszka remekül mutat minden konyhában és ne feledd, sok-sok finomságot készíthetsz el segítségével.

Az egyedi üveg vágódeszka egy olyan termék, amely a praktikum és a stílus egyedi keveréke. Az üveg anyagának köszönhetően könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, miközben a nyomtatott egyedi minták lehetővé teszik, hogy a termék egyszerre legyen funkcionális és dekoratív.

Az üveg vágódeszkák egyedi nyomtatási lehetőségei lehetővé teszik, hogy bármilyen szöveget, idézetet, fényképet vagy szép háttérképet nyomtassunk rá, így egyedivé tehetjük a terméket. Legyen az akár egy személyes üzenet, családi fénykép, vagy éppen a kedvenc idézetünk, a vágódeszka mindig a személyiségünket tükrözi. A zöldségekkel és gyümölcsökkel nyomtatott háttérképek pedig egy különleges, friss hangulatot hoznak a konyhába.

Ezen kívül, az üveg vágódeszka kiváló választás lehet gasztronómiai eseményekre is. A vendégek meglepődve fogják tapasztalni, hogy egy egyszerű vágódeszkáról szóló beszélgetés alatt, mennyire egyedi és stílusos termékről van szó.

Összességében, az üveg vágódeszka egy remek megoldás a praktikum és a stílus egyensúlyának megteremtésére a konyhában. Az egyedi nyomtatási lehetőségeknek köszönhetően könnyen személyre szabhatjuk a terméket, és mindig a személyiségünket fogja tükrözni. A konyhában töltött idő sosem volt ilyen színes és stílusos.

Tömeg 550 g
Méret

20×28,5 cm

Anyag

Üveg

Forma

Téglalap alakú

Termék típusa

Konyha

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre