Egyedi fényképes csepp alakú üveg vágódeszka

Tömeg 550 g
Anyag

Üveg

Forma

Könnycsepp alakú

Termék típusa

Konyha

Egyedi fényképes csepp alakú üveg vágódeszka

5990 Ft

Raktár Csak 2 maradt készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Egyedi üveg vágódeszka

Dobd fel szeretteid, barátaid konyháját egyedi fényképpel ellátott üveg vágódeszkával. Ez olyan menő, hogy a sütni való magától felugrik a deszkára, mert ilyen dizájn terméken egy örök élmény a kényeztetés, hiszen amikor finom fűszerekkel bedörzsölöd a csirkemellét, olyan élményben lesz része, hogy sose felejti el. Természetesen ezzel nem csak a szemedet, hanem az ízlelőbimbóidat is kényeztesd, Tehát az üveg vágódeszkával duplán jól jársz! Az üvegből készült, stílusos egyedi fotóval ellátott vágódeszka remekül mutat minden konyhában és ne feledd, sok-sok finomságot készíthetsz el segítségével.

Az egyedi üveg vágódeszka egy olyan termék, amely a praktikum és a stílus egyedi keveréke. Az üveg anyagának köszönhetően könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, miközben a nyomtatott egyedi minták lehetővé teszik, hogy a termék egyszerre legyen funkcionális és dekoratív.

Az üveg vágódeszkák egyedi nyomtatási lehetőségei lehetővé teszik, hogy bármilyen szöveget, idézetet, fényképet vagy szép háttérképet nyomtassunk rá, így egyedivé tehetjük a terméket. Legyen az akár egy személyes üzenet, családi fénykép, vagy éppen a kedvenc idézetünk, a vágódeszka mindig a személyiségünket tükrözi. A zöldségekkel és gyümölcsökkel nyomtatott háttérképek pedig egy különleges, friss hangulatot hoznak a konyhába.

Ezen kívül, az üveg vágódeszka kiváló választás lehet gasztronómiai eseményekre is. A vendégek meglepődve fogják tapasztalni, hogy egy egyszerű vágódeszkáról szóló beszélgetés alatt, mennyire egyedi és stílusos termékről van szó.

Összességében, az üveg vágódeszka egy remek megoldás a praktikum és a stílus egyensúlyának megteremtésére a konyhában. Az egyedi nyomtatási lehetőségeknek köszönhetően könnyen személyre szabhatjuk a terméket, és mindig a személyiségünket fogja tükrözni. A konyhában töltött idő sosem volt ilyen színes és stílusos.

Tömeg 550 g
Anyag

Üveg

Forma

Könnycsepp alakú

Termék típusa

Konyha

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre