Fehér szatén párna (38x38cm), Family 05

A párnára 4 db általad elküldött fotót nyomtatunk a képen látható módon! A fotókat a fenti modul segítségével tudod feltölteni, vagy a szerkesztőben meg is szerkesztheted magadnak!

Tömeg 220 g
Párna típusa

Fehér szatén, Fehér-piros szív, Flitteres fehér, Flitteres fekete, Flitteres kék

Méret

38×38 cm

Anyag

Szatén

Termék típusa

Párna

Fehér szatén párna (38x38cm), Family 05

4490 Ft

1db fájlt tudsz feltölteni, ezért a 4db fényképed csak tömörítve tudod betallózni, vagy emialben elküldeni külön

(max file size 128 MB)
Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Fényképes párna Family 05 téma – Az egyedi nyomtatással ellátott díszpárnák nagyszerű ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra, például évfordulóra, születésnapra vagy karácsonyra. Az ilyen ajándékok különösen személyesek és érzelmesek lehetnek, hiszen az emlékek,amelyeket a párnákon láthatunk, nagyon fontosak lehetnek az adott személy számára. A díszpárnák további előnye, hogy praktikusak és hasznosak is lehetnek. A családtagok kényelmesen tudnak rajta ülni vagy feküdni, miközben a személyes élményeket és emlékeket láthatják rajta.

Az egyedi nyomtatással ellátott termékek webáruházai lehetővé teszik számunkra, hogy az otthonunkat személyessé és egyedivé tegyük. A családi témával és több egyedi fényképpel ellátott díszpárna kiválasztása különösen érzelmes ajándék lehet, amely kifejezi szeretetünket és hálánkat az egész családunk iránt. A díszpárna praktikus és hasznos lehet, miközben személyes emlékeket és élményeket idéz fel bennünk. Ha szeretnénk valami igazán egyedit és személyre szabottat adni ajándékba, akkor az egyedi nyomtatással ellátott díszpárnák kiválasztása kiváló lehetőség lehet számunkra, akár egy Fényképes párna Family 05 téma.

 

Egyedi fényképes szatén párna -val szeretnéd meglepni kedvesed, szerelmed, családtagod? Ez egy igazán egyedi ajándék! Ne feledd, egyedi fényképet és egyedi szöveget is kérhetsz a szatén  ajándék párnádhoz! Ne feledd, a szatén párna mindig kedveseddel lesz, mikor álomra hajtja fejét. Kérünk, hogy add meg Tevynek, kabala tevénknek, hogy milyen szöveget képet, fotót kérsz a párnára. A szatén párna tökéletes ajándék Valentin-napra, születésnapra, névnapra, de házassági évfordulóra is. 

Az egyedi fényképes szatén párna egy kreatív és egyedi ajándék, amelyet bárki számára adhat. A fehér párna alapja ad egy tiszta és elegáns hátteret, amelyre az egyedi nyomtatásokat helyezheti. Ezenkívül a szögletes forma modern és stílusos megjelenést ad a párnának.

Az egyedi nyomtatások lehetnek feliratok, képek, fényképek vagy idézetek, amelyeknek a kiválasztásában csak a fantázia szab határt. Az egyedi nyomtatásos párna lehet személyes ajándék barátoknak, családtagoknak vagy pároknak, vagy ajándék a munkatársaknak, kollégáknak.

Az egyedi nyomtatásos szögletes párna kiváló választás azok számára, akik egy egyedi, személyes és kreatív ajándékot keresnek, amelynek örömet szerezhetnek a címzettnek. A fehér szögletes párna tökéletes hátteret nyújt az egyedi nyomtatásoknak, amelyeknek köszönhetően a párna még különlegesebbé válik.

Tömeg 220 g
Párna típusa

Fehér szatén, Fehér-piros szív, Flitteres fehér, Flitteres fekete, Flitteres kék

Méret

38×38 cm

Anyag

Szatén

Termék típusa

Párna

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre