Fehér szatén párna (38x38cm), Kutyámmal töltött idő

Tömeg 220 g
Párna típusa

Fehér szatén, Fehér-piros szív, Flitteres fehér, Flitteres fekete, Flitteres kék

Méret

38×38 cm

Anyag

Szatén

Termék típusa

Párna

Fehér szatén párna (38x38cm), Kutyámmal töltött idő

4490 Ft

Több darabra van szükséged?

Egyedi kutyás párna – Az egyedi nyomtatással ellátott díszpárnák nagyszerű ajándékok lehetnek bármilyen alkalomra, például évfordulóra, születésnapra vagy karácsonyra. Az ilyen ajándékok különösen személyesek és érzelmesek lehetnek, hiszen az emlékek,amelyeket a párnákon láthatunk, nagyon fontosak lehetnek az adott személy számára. A díszpárnák további előnye, hogy praktikusak és hasznosak is lehetnek. A családtagok kényelmesen tudnak rajta ülni vagy feküdni, miközben a személyes élményeket és emlékeket láthatják rajta.

Az egyedi nyomtatással ellátott termékek webáruházai lehetővé teszik számunkra, hogy az otthonunkat személyessé és egyedivé tegyük. A kutyás témával ellátott díszpárna kiválasztása különösen érzelmes ajándék lehet, amely kifejezi szeretetünket és hálánkat az kedvencünk iránt. A díszpárna praktikus és hasznos lehet, miközben személyes emlékeket és élményeket idéz fel bennünk. Ha szeretnénk valami igazán egyedit és személyre szabottat adni ajándékba, akkor az egyedi nyomtatással ellátott díszpárnák kiválasztása kiváló lehetőség lehet számunkra, akár egy Egyedi kutyás párna.

 

Egyedi feliratos szatén párnával szeretnéd meglepni kedvesed, szerelmed, családtagod? Ez egy igazán egyedi ajándék! Ne feledd, egyedi fényképet és egyedi szöveget is kérhetsz a szatén  ajándék párnádhoz! Ne feledd, a szatén párna mindig kedveseddel lesz, mikor álomra hajtja fejét. A szatén párna tökéletes ajándék Valentin-napra, születésnapra, névnapra, de házassági évfordulóra is. 

Az egyedi szöveges szatén párna egy kreatív és egyedi ajándék, amelyet bárki számára adhat. A fehér párna alapja ad egy tiszta és elegáns hátteret, amelyre az egyedi nyomtatásokat helyezheti. Ezenkívül a szögletes forma modern és stílusos megjelenést ad a párnának.

Az egyedi nyomtatásos szögletes párna kiváló választás azok számára, akik egy egyedi, személyes és kreatív ajándékot keresnek, amelynek örömet szerezhetnek a címzettnek. A fehér szögletes párna tökéletes hátteret nyújt az egyedi nyomtatásoknak, amelyeknek köszönhetően a párna még különlegesebbé válik.

Tömeg 220 g
Párna típusa

Fehér szatén, Fehér-piros szív, Flitteres fehér, Flitteres fekete, Flitteres kék

Méret

38×38 cm

Anyag

Szatén

Termék típusa

Párna

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre