Szerelmes Love 03 – bögre 3dl, több színben

A bögrére 4 db általad elküldött fotót nyomtatunk a képen látható módon! A fotókat a “hello@ajandekmekka.hu” email címre várjuk, vagy a fenti modul segítségével tudod feltölteni

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

LOVE

Szerelmes Love 03 – bögre 3dl, több színben

3490 Ft

1db fájlt tudsz feltölteni, ezért a 4db fényképed csak tömörítve tudod betallózni, vagy emialben elküldeni külön

(max file size 32 MB)

Több darabra van szükséged?

Fényképes ajándékbögre szerelmeseknek Love 03 – Ha valami igazán egyedi és személyes ajándékot keresel a párodnak, akkor itt a megoldás: egyedi fényképes és szöveges bögre, amelyen a legkedvesebb közös pillanataitokat és üzeneteiteket örökíthetitek meg.

Ez a bögre minden reggelre egy mosolyt varázsol majd a szerelmesek arcára, hiszen az egyedi kép és szöveg kombinációja mindig emlékeztetni fogja őket azokra az élményekre és pillanatokra, amelyeket közösen éltek át.

A bögre kétoldalas, így mindkét fél számára teljesen személyre szabható. Az egyik oldalon a legkedvesebb közös képeteket nyomtathatjátok, míg a másik oldalon olyan üzenetet vagy idézetet, amely számotokra különleges jelentéssel bír. Tehát a Fényképes ajándékbögre szerelmeseknek Love 03 egy igazán egyedi és emlékezetes meglepetés lehet. Vegyél egyet magadnak is, akár saját mintával, szöveggel, hogy legyen egyen páros bögrétek 🙂

Minőségi anyagból készül, így garantáltan hosszú éveken át szolgál majd benneteket, ráadásul mosogatógépben is biztonságosan tisztítható.

Ne habozz, és varázsolj mosolyt a párod arcára egy egyedi és személyes ajándékkal, amely minden reggel eszébe fog juttatni téged és azokat az élményeket, amelyek összekötnek titeket. Rendeld meg most az egyedi fényképes és szöveges bögrét a szerelem jegyében!

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

LOVE

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre