Születésnapi fényképes bögre 3dl, több színben

A bögrére 1 db általad elküldött fotót nyomtatunk a képen látható módon! A fotókat a “hello@ajandekmekka.hu” email címre várjuk, vagy a fenti modul segítségével tudod feltölteni

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Születésnap

Születésnapi fényképes bögre 3dl, több színben

3490 Ft

Töltsd fel a fényképed amit a bögrére szeretnél nyomtatni

(max file size 128 MB)

Több darabra van szükséged?

Szeretnél egy különleges, személyre szabott ajándékot adni a születésnaposnak? Akkor itt a tökéletes megoldás: egyedi fényképes bögre, amire rákerülhet a kedvenc fotód és a “Boldog Születésnapot” felirat!

Ez a bögre nem csak egy nagyszerű ajándék, hanem egy érzelmekkel teli emlék is, amit a születésnapos mindig örömmel fog használni. Az ünnepelt személyre szabott ajándéka mindig különleges, és a születésnapi ünnepély egyik legemlékezetesebb pillanatává válik.

A bögre minőségi anyagból készül, és tartós, mosogatógépben is biztonsággal használható. A fénykép nyomtatás minősége pedig kiemelkedő, így a kép hosszú időn keresztül megőrzi élességét és színeit.

Ha szeretnél egy igazán személyes ajándékot adni a születésnaposnak, akkor ez a bögre a tökéletes választás. Rendeld meg most, és garantáltan örömet fogsz szerezni vele!

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Születésnap

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre