Family 03 – fényképes bögre 3dl, több színben

A bögrére 4 db általad elküldött fotót nyomtatunk a képen látható módon! A fotókat a “hello@ajandekmekka.hu” email címre várjuk, vagy a fenti modul segítségével tudod feltölteni

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Család

Family 03 – fényképes bögre 3dl, több színben

3490 Ft

1db fájlt tudsz feltölteni, ezért a 4db fényképed csak tömörítve tudod betallózni, vagy emialben elküldeni külön

(max file size 128 MB)

Több darabra van szükséged?

Fényképes Family 03 ajándékbögre – Az egyedi fényképes emlékbögre tökéletes ajándék lehet bármilyen különleges alkalomra, mint például születésnapra, évfordulóra vagy karácsonyra. A felületén egyedi fényképek kerülnek elhelyezésre, amely lehet egy emlékezetes pillanat, egy családi fotó, vagy bármi más, ami személyes és különleges.

A bögre kiváló minőségű, fehér kerámiából készült, amely tartós anyagból van gyártva, hogy hosszú élettartamot biztosítson. Mérete ideális minden kávé- vagy teaivó számára, és remekül illeszkedik a lakásod bármely részébe. A bögre mosogatógépben is mosható, így a tisztítása is egyszerű.

A Fényképes Family 03 ajándékbögre egy nagyszerű ajándék lehet bárkinek, aki szereti a kávét vagy teát, és értékeli az egyedi ajándékokat. A személyre szabott fénykép segíti abban, hogy az ajándék különleges legyen, és emlékezetessé tegye az ajándékozó számára.

Továbbá, a bögre különböző alkalmakra személyre szabható, például születésnapra, évfordulóra vagy karácsonyra. Az egyedi fénykép lehetővé teszi, hogy a bögre emlékezetes ajándék legyen, amely hosszú időre megőrzi az emlékeket.

Összességében, az egyedi fényképes emlékbögre egy értékes, személyes ajándék lehet minden kávé- vagy teaivó számára. A bögre nagyszerű minőségű anyagokból készült, és személyre szabható, így biztos lehetsz benne, hogy az ajándék egyedülálló és emlékezetes lesz.

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Család

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre