Kutyámmal töltött idő – bögre 3dl, több színben

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Állatok

Kutyámmal töltött idő – bögre 3dl, több színben

3490 Ft

Több darabra van szükséged?

Kutyámmal töltött idő ajándékbögre – Az egyedi feliratos kutyás bögre egy nagyszerű ajándék lehet minden kutyatulajdonosnak, aki szereti kutyáját, és szereti inni a kávét vagy teát. A bögre kiváló minőségű, fehér kerámiából készült, és tartós anyagból van gyártva, hogy hosszú élettartamot biztosítson.

A bögre felületén található egy egyedi, kutyával kapcsolatos felirat, amely lehet egy vicces idézet, egy aranyos kép vagy egy személyre szabott üzenet. Az ilyen egyedi feliratok segítenek abban, hogy a bögre különleges legyen, és kiemelkedjen a többi bögrével szemben ezzel az egyedi Kutyámmal töltött idő ajándékbögre -vel.

A kutyás bögre a méretének köszönhetően ideális választás minden kávé- vagy teaivó számára, és kiválóan illeszkedik a lakásod bármely részébe. A bögre mosogatógépben is mosható, így a tisztítása sem okoz problémát.

Összességében, az egyedi feliratos kutyás bögre tökéletes ajándék lehet minden kutyatulajdonos számára, és egy értékes, tartós és különleges tárgy lehet a mindennapokban.

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Állatok

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre