Egyedi fényképes MDF asztali képkeret vízszintes LOVE felirattal

Tömeg 140 g
Nyomtatási terület

15×17.8 cm

Anyag

MDF

Forma

Vízszintes

Egyedi fényképes MDF asztali képkeret vízszintes LOVE felirattal

2690 Ft

Raktár Készleten

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Love fekvő képkeret – Szeretetteljes ajándékkal szeretnéd meglepni családtagjaidat, amely megörökített egy fantasztikus pillanatot. Ajándékozni öröm, ezért az egyedi, asztali vizszintes képkeret LOVE felirattal egy örök emlék. Az egyedi, fényképes asztali képkeret szerelmed, kedvesed születésnapjára, névnapjára vagy az évfordulótokra egy nagyon romantikus meglepetés. A LOVE felirat szavak nélkül mondja el érzéseid. Ez egy igazán dekoratív képkeret, amely mély érzelmeket közvetít. Amennyiben a szerkesztésben, tervezésben segítségre van szükséged, keresd Tevy-t, a kabala tevénket, aki mindenben áll rendelkezésedre. A tevék nagyon romantikusak, így Tevy pontosan tudja mire van szükséged! Keress minket bátran elképzeléseddel és szívesen elkészítjük egyedi ajándékod!

Az egyedi nyomtatású MDF-ből készült kitámasztható képkeretünk egy igazán különleges és személyre szabott ajándék lehet, amivel kifejezheted szeretetedet és elkötelezettségedet a szívednek kedves személy iránt. A képkeret vízszintes LOVE felirata a romantikus hangulatot és az örök szerelem érzését idézi, így bármilyen alkalomra tökéletes választás lehet egy Love fekvő képkeret.

Az MDF-ből készült képkeret minőségi kivitelezése és tartóssága garantált, így hosszú évekig szépen dísze lehet az otthonodnak. A kitámasztható kialakítása lehetővé teszi, hogy bármelyik szobában, bármilyen helyen elhelyezd, és az otthonod stílusához és hangulatához igazítsd.

A képkeretet egyszerűen személyre szabhatod a kép, név és felirat szövegezése által. A feliratot saját szavakkal is megadhatod, így még személyesebb és egyedibb ajándékot adhatsz szeretteidnek.

Az egyedi nyomtatású MDF-ből készült kitámasztható képkeret nem csak tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, hanem saját otthonod dekorációjának is része lehet. A romantikus LOVE felirat különleges hangulatot kölcsönöz az otthonodnak, és a kitámasztható kialakításának köszönhetően bárhová elhelyezheted, hogy az még szebb legyen.

Ha egyedi és személyre szabott ajándékot keresel, vagy otthonod dekorációját szeretnéd feldobni, akkor az egyedi nyomtatású MDF-ből készült kitámasztható képkeretünk a tökéletes választás lehet. A minőségi kivitelezés és a romantikus LOVE felirat garantáltan elnyeri majd a tetszésedet és szeretteidét is.

Tömeg 140 g
Nyomtatási terület

15×17.8 cm

Anyag

MDF

Forma

Vízszintes

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre