Mama 02 – bögre 3dl, több színben

A bögrére 8 db általad elküldött fotót nyomtatunk a képen látható módon! A fotókat a “hello@ajandekmekka.hu” email címre várjuk, vagy a fenti modul segítségével tudod feltölteni

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Mama

Mama 02 – bögre 3dl, több színben

3490 Ft

1db fájlt tudsz feltölteni, ezért a 8db fényképed csak tömörítve tudod betallózni, vagy emialben elküldeni külön

(max file size 128 MB)

Több darabra van szükséged?

Fényképes ajándékbögre Mama 02 – A nagymamák mindig szerepet játszanak az életünkben, és ha szeretnéd megajándékozni őket valami különlegessel, akkor ne keress tovább! Az egyedi nyomtatású “MAMA” feliratú bögre garantáltan mosolyt csal majd nagymamád arcára, és emlékezetessé teszi az időtöltést nála.

A bögre minőségi kerámiából készült, és tartós, így évekig használható marad. A “MAMA” felirat mellett egyedi képeket is nyomtatunk a bögrére, így a lehető legtöbb személyes élményt adjuk át.

A bögre mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is biztonságosan használható, így a mindennapokban is nagy segítségedre lesz.

Ne habozz tovább, rendeld meg a saját nagymama bögrédet még ma, hogy meglephesd kedvenc Nagyid az egyedi Fényképes ajándékbögre Mama 02 bögrénkkel

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Termék típusa

Bögre, pohár

Minta típusa

Mama

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre