Vászonkép (Canva) álló, Mickey 01

Kérheted kerettel és keret nélkül (ha van egy kis kézügyességed, könnyedén csinálhatsz neki otthon is keretet néhány falécből, amire ráfeszíted a vásznat).

Tömeg 300 g
Vászonkép méretek

30cm x 50cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm, 60cm x 90cm, 100cm x 150cm

Vászonkép típus

Keret nélkül, Kerettel

Vászonkép (Canva) álló, Mickey 01

5690 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Mickey egér mintás vászonkép rejtett kerettel vagy keret nélkül, Mickey 01 típusú mintával a klasszikus mesék rajongóinak. Díszítsd otthonod, szobád, műhelyed kedvenc rajzfilmes képeiddel, például egy Mickey egér mintás vászonkép -pel. A Canvákat kérheted akár egyedi, saját mintával, fényképpel is. Mi elkészítjük rövid határidővel és házhozszállítjuk. Válassz többféle méretből vagy mintával. Szerezd meg a teljes kollekciót.

Mickey és Minnie egér a világ egyik leghíresebb rajzfilmfigurája, és már több mint 90 éve nyerték el a szíveket a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. A vászonképek formájában ezek a kedves figurák a lakásunkban is megjelenhetnek, és így a Disney varázsa mindig velünk lehet.

A Mickey és Minnie egér vászonképeknek számos variációja létezik. Például a vászonképen a két egér együtt látható, vagy külön-külön. A vászonképen a klasszikus rajzfilmjelenetek vagy a legújabb rajzfilmek jelenetei is megjeleníthetők. A háttérképen pedig a Disney-világ színes és vidám tájai vagy épületei jeleníthetők meg.

A Mickey és Minnie egér vászonképek remek ajándék lehetnek a gyerekeknek, de a felnőtteknek is. Egyedülálló és személyre szabott díszítési lehetőséget kínálnak, amelyekkel a saját Disney-ízlését mutathatjuk meg. A vászonképek egyaránt alkalmasak a gyerekszobába, a nappaliba vagy akár az irodába is.

Összességében, a Mickey és Minnie egér vászonképek remek módja annak, hogy a Disney-világ varázsát otthonunkban is megtapasztaljuk. Színes, vidám és egyedi díszítési lehetőséget kínálnak, amelyeknek a gyerekek és a felnőttek is élvezni fogják a látványát.

 

Az egyedi nyomtatású vászonképek vagy más néven Canva, egyre népszerűbbek lakberendezési trendek között. Ennek több oka is van. Elsősorban ezek a vászonképek könnyen felszerelhetők, mert nem feltétlenül kell keretbe rakni őket, így kevesebb időt vesz igénybe a felszerelésük. Továbbá a vászonanyag nem kopik olyan könnyen, mint a hagyományos papírképek, így hosszú távon is szép maradnak.
Az egyedi nyomtatású vászonkép – Canva elkészítése során a legjobb minőségű nyomtatókat és anyagokat használjuk, hogy a végeredmény minél élethűbb legyen. A vászonképek elkészítéséhez speciális, UV-stabil festékeket használunk, amelyek ellenállóak a külső hatásokkal szemben, így a kép minél tovább megőrzi eredeti színét és ragyogását.

A vászon anyaga különösen alkalmas a nyomtatásra, mert jól bírja a színek állóképességét és tartósságát. Ezen kívül a vászon rugalmas, így könnyen feszíthető a keretekre, illetve különböző méretekben is készíthető. Vászonkép – Canva

Tömeg 300 g
Vászonkép méretek

30cm x 50cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm, 60cm x 90cm, 100cm x 150cm

Vászonkép típus

Keret nélkül, Kerettel

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre