Paul Walker, autómatrica (több színben) 02

A matricák nem kopnak, kültéren akár 5-6 évet is kibírnak. Autómosásnál nem szedi le a magasnyomású víztisztító sem. A matricákat száraz, zsír és szennyeződésmentes felületre lehet felvinni. Applikálófóliával ellátva szállítjuk.

Tömeg 10 g
Ragasztható

fém, fa, műanyag, üveg, fal, felületre (mindenképpen por és zsírmentes legyen

Termék típusa

Matricák

Paul Walker, autómatrica (több színben) 02

1290 Ft

Több darabra van szükséged?

Paul Walker autómatrica 02 variáció – A népszerű színész emlékére, akit leginkább a “Halálos Iramban” című filmekből ismerhettünk meg.

Paul Walker előtt való tisztelgésünk jelképe, amivel igazán egyedivé teheted az autó üvegét akár hátul, akár oldalt, de egyéb karosszéria elemekre is nyugodtan felragaszthatod
Természetesen egyedi grafikával is kérhetsz matricát, jelezd nekünk és megtervezzük.

 

A Paul Walker autómatrica, vagyis az autódekor matricák egyre népszerűbbek a sofőrök körében, mert lehetővé teszik számukra, hogy kifejezessék saját stílusukat és egyediségüket az autójukon. Az egyedi matricák lehetnek fényképesek, feliratosak, grafikusak, vagy akár személyes logókat is tartalmazhatnak. Az egyedi autódekor matricák könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók mind a karosszériára, mind az autóüvegre, így a sofőrök könnyedén változtathatják autójuk megjelenését.

Az egyedi matricák nem csak az autók esztétikai megjelenését növelik, de  remek ajándékötlet lehetnek az autó szerelmeseinek, vagy akár saját magunknak is, hogy kifejezzük saját stílusunkat és egyediségünket az autóinkon.

Tömeg 10 g
Ragasztható

fém, fa, műanyag, üveg, fal, felületre (mindenképpen por és zsírmentes legyen

Termék típusa

Matricák

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre