Fehér szívpárna kétszínű párnahuzattal

Tömeg 100 g
Szín

fehér-piros

Hossz

40 cm

Átmérő

40 cm

Anyag

100% poliészter

Termék típusa

Párna

Párna típusa

Fehér-piros szív

Fehér szívpárna kétszínű párnahuzattal

4490 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

Szív alakú egyedi párna -val hatalmas boldogságot okozol szerelmednek, szeretteidnek. Ez egy igazán egyedi ajándék! Ne feledd, egyedi fényképet és egyedi szöveget is kérhetsz a szív alakú szatén  ajándék párnádhoz! Ne feledd, a szív alakú szatén párna mindig kedveseddel lesz, mikor álomra hajtja fejét. Kérünk, hogy add meg Tevynek, kabala tevénknek, hogy milyen dátumot, szöveget, fotót kérsz a párnára. A szív alakú szatén párna tökéletes ajándék Valentin-napra, születésnapra, névnapra, de házassági évfordulóra is.

Az egyedi nyomtatású szív alakú ajándékpárna egy különleges és személyre szabott ajándék, amelyet bárki számára adhatsz. Az egyik oldala fehér, amelyre bármi feliratot, képet, fényképet vagy idézetet nyomtatunk, míg a másik oldal piros színű. Az egyedi nyomtatás lehetővé teszi, hogy a megajándékozott személy személyes üzenetét, emlékeit vagy kedvenc idézetét tartalmazza.

Ez a tökéletes ajándék a barátok, családtagok vagy szerelmespárok számára, akiknek szívügyük az otthon kényelme és melegsége. Az egyedi fényképes szív alakú párna hozzájárul az otthon személyességéhez és melegségéhez, valamint a megajándékozott személy személyes üzenetét hordozhatja. Ezenkívül a párna kényelmes és puha anyagból készül, amelynek köszönhetően kényelmesen használható. A piros szín pedig a szerelem és a melegség szimbóluma, amelyet mindenki szerethet.

Összességében, az egyedi mintáss szív alakú ajándékpárna egy különleges, személyre szabott és kényelmes ajándék, amelyet bárki számára adhat. Az egyedi nyomtatás lehetővé teszi, hogy a megajándékozott személy személyes üzenetét, emlékeit vagy kedvenc idézetét tartalmazza, valamint hozzájárul az otthon személyességéhez és melegségéhez.

Tömeg 100 g
Szín

fehér-piros

Hossz

40 cm

Átmérő

40 cm

Anyag

100% poliészter

Termék típusa

Párna

Párna típusa

Fehér-piros szív

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre