Summer bögre 3dl, több színben

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Minta típusa

Nyaralás

Summer bögre 3dl, több színben

1990 Ft

Több darabra van szükséged?

 A Summer nyári bögre egy igazán egyedi bögre, mely meleg nyári hangulatot idéz a téli estéken vagy reggeleken. Visszahozza nekünk a forró nyári napokat, amit egy homokos, zöld növényekkel teli tengerparton tölthetünk gondolatban az egyedi nyári bögre társaságában, így még a kávé is jobban fog esni ebből a csodálatos színekben pompázó tengerparti bögréből. Csak képzeld azt, hogy egy tengerparti függőágyban szürcsölöd a kávédat a saját bögrédből. Summer – Beach Time

 

Az egyedi nyomtatású bögrék egyre népszerűbbek a webáruházakban. Az ilyen típusú bögrék lehetőséget adnak a vásárlóknak, hogy saját maguk személyesítsék meg a termékeiket, és kifejezhessék egyéni ízlésüket.

Az egyedi nyomtatású bögrék sokféle néven ismertek, mint például a nyomtatott bögrék, a személyre szabott bögrék, a fotós bögrék, a céges bögrék, az ajándék bögrék és a reklám bögrék. Mindegyik esetben az a lényeg, hogy a vásárló saját képet vagy logót adhat a bögrére, vagy pedig szöveget adhat hozzá, ami fontos számára.

A nyomtatott bögrék különösen népszerűek az ajándékozásra, hiszen egyedi ajándékként kiválóak barátoknak, családtagoknak vagy kollégáknak. A céges bögrék pedig remek reklámfelületet biztosítanak az üzleti célokhoz. Egy Summer mintás, tengerparti bögre vidámságra derít minden partnert.

A fotós bögrék pedig a legjobb választás azoknak, akik szeretik megörökíteni emlékeiket, például egy tengerparti nyár a családdal, vagy pedig a saját fotóikat szeretnék használni egy bögre díszítésére.

Az egyedi nyomtatású bögrék kiváló minőségűek, és általában mikroszkópikusan precíz nyomatokat tartalmaznak, amelyek az étel és ital hőmérsékletét is jól bírják.

Az egyedi nyomtatású bögrék egyre népszerűbbek a webáruházakban, és egyre több vásárló keresi őket, hogy személyesítsenek meg egy terméket, vagy pedig céges célokra használják őket. Az ilyen típusú bögrék széles körben elérhetők, és sokféle színben és formában kaphatóak, így biztosan talá

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét. Tevy kabala tevénk segít a tervezésben és a kivitelezésben, Tevy teve létére gyors, mint egy gepárd!

Tömeg 200 g
Anyag

Kerámia

Űrtartalom

300 ml

Magasság

9,5 cm

Minta típusa

Nyaralás

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre