Vászonkép (Canva) álló, New York 04

Kérheted kerettel és keret nélkül (ha van egy kis kézügyességed, könnyedén csinálhatsz neki otthon is keretet néhány falécből, amire ráfeszíted a vásznat).

Tömeg 300 g
Vászonkép méretek

30cm x 50cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm, 60cm x 90cm, 100cm x 150cm

Vászonkép típus

Keret nélkül, Kerettel

Vászonkép (Canva) álló, New York 04

5690 Ft

Egyedit szeretnék

Több darabra van szükséged?

New York város mintás vászonkép rejtett kerettel vagy keret nélkül a nagyvárosokban található nevezetességek rajongóinak. Díszítsd otthonod, szobád, műhelyed kedvenc ország, város mintás képeiddel, amiket kérhetsz akár egyedi, saját mintával, fényképpel is. Mi elkészítjük rövid határidővel és házhozszállítjuk. Válassz többféle méretből vagy mintával. Szerezd meg a teljes kollekciót.

Az egyedi nyomtatású vászonképek vagy más néven Canva, egyre népszerűbbek lakberendezési trendek között. Ennek több oka is van. Elsősorban ezek a vászonképek könnyen felszerelhetők, mert nem feltétlenül kell keretbe rakni őket, így kevesebb időt vesz igénybe a felszerelésük. Továbbá a vászonanyag nem kopik olyan könnyen, mint a hagyományos papírképek, így hosszú távon is szépek maradnak a New York város mintás vászonkép-ek
Az egyedi nyomtatású vászonkép – Canva elkészítése során a legjobb minőségű nyomtatókat és anyagokat használjuk, hogy a végeredmény minél élethűbb legyen. A vászonképek elkészítéséhez speciális, UV-stabil festékeket használunk, amelyek ellenállóak a külső hatásokkal szemben, így a kép minél tovább megőrzi eredeti színét és ragyogását.

A vászon anyaga különösen alkalmas a nyomtatásra, mert jól bírja a színek állóképességét és tartósságát. Ezen kívül a vászon rugalmas, így könnyen feszíthető a keretekre, illetve különböző méretekben is készíthető. Vászonkép – Canva

 

A világ nagyvárosai számos nevezetességgel és ikonikus helyszínnel büszkélkednek, amelyek sokak számára azonnal felidézik az adott várost.

New York City talán a legikonikusabb város a világon, számos nevezetességgel, mint például az Empire State Building, a Central Park és a Times Square. Az amerikai metropoliszban található továbbá a világ legismertebb szobra, a Szabadság-szobor, amelyet az Egyesült Államokba érkező embereknek ajándékoztak.

Az ilyen nagy ikonikus helyszínek tökéletesek lehetnek egy vászonképen nyomtatandó minta számára. Egy ilyen vászonkép nem csak emlékeztetne a városra, hanem magában hordozná a város személyiségét és varázsát is.

Az emberiség több ezer éve alkot nagyvárosokat, amelyek azóta is jelentős szerepet játszanak a kultúrák és történelmek alakulásában. Az ikonikus nevezetességek megőrzése és megünneplése segít abban, hogy e városok története és öröksége tovább éljen a jövő generációi számára is.

Tömeg 300 g
Vászonkép méretek

30cm x 50cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm, 60cm x 90cm, 100cm x 150cm

Vászonkép típus

Keret nélkül, Kerettel

Shopping Cart
Egyedi árajánlatkérés nagyobb mennyiségre