egyedi-bogrek-kategoria

A fényképes egyedi bögre a legjobb választás azoknak, akik szeretik megörökíteni emlékeiket. Lehetőség van rá, hogy saját képet vagy fotót tegyenek a bögrére, ami fontos számukra. A fényképes bögre kiváló ajándék lehet barátoknak, családtagoknak, vagy évfordulóra, szülinapra.

A feliratos egyedi bögre pedig a legjobb választás azoknak, akik szeretik szöveget adni hozzá a bögréjükhez. Lehetőség van rá, hogy saját szöveget tegyenek a bögrére, ami fontos számukra. A feliratos bögre kiváló ajándék lehet barátoknak, családtagoknak, vagy évfordulóra, szülinapra.

 

Kora reggel vagy munka közben saját neveddel, fényképeddel ellátott kerámia bögrédből sokkal jobban esik a kávé. Rendeld meg egyedi, különleges bögrédet az Ajándékmekka webáruházban. Akár személyes használatra, akár céges ajándékként is tökéletes választás az egyedi fényképes fehér bögre! Tervezd meg saját céges bögrédet, tegyél rá logót, vevőcsalogató üzenetet és tedd egyedivé céges ajándék bögréd! A siker garantált, mivel mindenki hatalmas mosollyal használja majd kedvenc céges bögréjét, akár kávézáshoz, teázáshoz. Ne feledd, a céges logóval ellátott bögrék, tollak, stb. növelik munkatársaid elkötelezettségét.

Válassz grafikát

Shopping Cart